TRANSFERUURTJE: Buitenkansje Feyenoord, ultiem Frenkie-voorstel

Foto: TRANSFERUURTJE: Buitenkansje Feyenoord, ultiem Frenkie-voorstel

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland 

Feyenoord zou in de winter geprobeerd hebben Tonny Vilhena terug te halen naar Rotterdam. Destijds lukte dat niet omdat Vilhena voor Espanyol koos. De Spaanse middenmoter nam hem definitief over, maar heeft de middenvelder weer in de etalage gezet. Vilhena mag voor een zachte prijs vertrekken en aangezien hij voor 2,5 miljoen euro werd gehaald, komt er mogelijk een mooie buitenkans voor Arne Slot voorbij. 

Jay Gorter maakte een ongelukkig debuut voor Ajax. Het lijkt er echter nog steeds niet op dat de Amsterdammers de transfermarkt opgaan om het keepersgilde uit te breiden. Ajax-trainer Alfred Schreuder wilde nog geen conclusies trekken over een eerste doelman, maar met Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg achter de hand lijkt een nieuwe doelman uitgesloten. 

Buitenland 

Frenkie de Jong heeft volgens Mirror een uitweg gekregen voor zijn achterstallige salaris bij FC Barcelona. Als de middenvelder voor een contract bij Manchester United kiest, zou de Engelse grootmacht het volledige salarisverschil voor haar rekening willen nemen. 

Manchester United leed gisteren haar eerste nederlaag onder leiding van Erik ten Hag. In de Verenigde Staten was Atlético Madrid te sterk voor de Engelse grootmacht, waar Donny van de Beek opnieuw geen indruk wist te maken op het middenveld van The Red Devils. Volgens Manchester Evening News stevent Christian Eriksen op een basisplek af, en moet Van de Beek mogelijk een nieuwe (huur)transfer maken om wekelijks in actie te komen. 

Memphis Depay zit in een lastig parket bij FC Barcelona. De aanvaller heeft nog een contract voor één jaar in het Camp Nou-stadion. De sterspeler van Oranje wil graag in Spanje blijven, maar volgens Mundo Deportivo wil de clubleiding daar niet aan meewerken. Volgens de krant wil de clubleiding de gesprekken met het geïnteresseerde Juventus snel openen. De Oude Dame zou liever wachten tot januari, wanneer Memphis een voorcontract kan tekenen voor een transfervrije overgang.

TIP: Wedden op Eredivisie en buitenlandse competities doe je natuurlijk bij Unibet!

Memphis naar Juventus?

  • Ja
  • Nee
  • Nee, wel naar andere club
77+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie