Timber stelt transferbeslissing uit: ‘Plaatje moet kloppen’

Foto: Timber stelt transferbeslissing uit: ‘Plaatje moet kloppen’

Jurriën Timber heeft zich nog niet uitgesproken over zijn eigen toekomst. De verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United, maar wil nog niet zeggen of hij daadwerkelijk Ajax gaat verlaten. De pas twintigjarige Timber ziet ook nog voldoende mogelijkheden in Amsterdam.

Timber heeft nog een tweejarig contract bij Ajax, maar de landskampioen wil die verbintenis openbreken en opwaarderen. De verdediger zegt in gesprek met De Telegraaf dat hij nog niet uitgeleerd is Amsterdam. “Natuurlijk kan ik me daar nog verder ontwikkelen. Dat weet ik 100 procent zeker. Ik heb niet het gevoel dat ik klaar ben bij de club. Maar bij andere clubs kan ik me ook ontwikkelen.” 

Plaatje moet kloppen

Daarmee laat de talentvolle verdediger ruimte voor een vertrek, maar een beslissing over de toekomst heeft Timber nog niet genomen. “Ik focus me nu op de komende interlands en ga dan lekker op vakantie. Dan moet ik er nog maar eens goed over nadenken.” Mocht het tot een transfer komen, dan moet volgens de centrale verdediger wel alles op zijn plek vallen. “Het plaatje moet kloppen. Je kan wel naar een grote club gaan. Maar als je daar niet gaat spelen, dan kan je beter bij Ajax blijven. En Ajax is ook een grote club. We voetballen in de Champions League en ik speel daar samen met de beste spelers van Nederland. Dat is niet niks.”

TIP: Scoort Timber tegen België? De odd is 11.00!

Moet Timber bij Ajax blijven?

  • Ja
  • Nee
324+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie