TC/Tubantia: ‘Hij staat erom bekend dat hij zich als trainer niet laat coachen’

Foto: TC/Tubantia: ‘Hij staat erom bekend dat hij zich als trainer niet laat coachen’

Gonzalo García maakt zichzelf niet populair bij de supporters van FC Twente. De Spanjaard doet namelijk al een paar weken geen beroep op Wout Brama, ondanks zijn ervaring. 

De TC/Tubantia stelt dat Oriol Busquets en Godfried Roemeratoe beter in het systeem van García passen. “Brama lijkt dan al niet in de plannen van de coach voor te komen. Hoewel Brama niet speelt is hij de leider van de selectie. Kampioen van Nederland geweest, Champions League gespeeld, de beker gewonnen, de Johan Cruijff Schaal in zijn handen en meer dan driehonderd duels gespeeld in het eerste elftal van FC Twente.”

“De oefenmeester komt vaak relaxed en ontspannen over, maar kan stekelig reageren als hij vragen krijgt over de positie van Brama. Hij heeft sterk de indruk dat ‘de local boys’ in deze regio in bescherming worden genomen. García, zelf nooit een voetballer met een sterke mening, staat erom bekend dat hij zijn eigen plan trek en zich lastig laat coachen als trainer”, aldus TC/Tubantia.

“Binnen de club leeft bij menigeen het gevoel dat García zijn aanvoerder te veel als een bedreiging ziet. Brama behoorde de laatste drie duels niet tot de wedstrijdselectie. Feitelijk betekent dat dat hij niet tot de zes beste middenvelders van dit moment wordt gezien. Vorige week werd de 33-jarige zelfs bij een elf tegen elf op de training gewisseld”, zo schrijft de krant.

Hoort Wout Brama te spelen?

  • Ja
  • Nee
91+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie