‘PSV richt pijlen op Van Ewijk en Gil’

Foto: ‘PSV richt pijlen op Van Ewijk en Gil’

Na het echec tegen FC Emmen lijken de alarmbellen zijn afgegaan bij PSV. Eerder op de dag kwam al het bericht naar buiten dat PSV volgens het Franse L’Equipe een bod heeft gedaan van zeventien miljoen euro op Kamaldeen Sulemana, maar dat het eerste bod ook tevens is afgewezen. The Daily Mail meldt nu ook dat PSV Milan van Ewijk op de korrel heeft. Daarnaast zou PSV ook interesse hebben in Bryan Gil.

Het Engelse medium schrijft dat PSV serieuze interesse heeft in de rechtsback van SC Heerenveen en dat Van Ewijk een ‘koopje’ is, dat voor slechts 4,5 miljoen euro kan worden opgehaald. De Eindhovenaren ondervinden echter zware concurrentie, want ook Premier League-clubs Wolverhampton Wanderers, Fulham en het Portugese Sporting Portugal zouden in de markt zijn voor de vleugelverdediger.

PSV liet eerder deze week Ki Jana-Hoever terugkeren naar The Wolves na een onsuccesvolle uitleenperiode. Daardoor zouden de Eindhovenaren nog op zoek zijn naar een nieuwe rechtsback. Volgens Portugese media staat Van Ewijk hoog op het lijstje bij Sporting, dat rechtsback Pedro Porro hoogstwaarschijnlijk kwijtraakt aan Tottenham Hotspur. Van Ewijk heeft bij Heerenveen nog een contract tot medio 2025 en kwam eerder ook al uit voor ADO Den Haag en SC Cambuur.

PSV-interesse voor Gil

PSV-clubwatcher Rik Elfrink meldt dat PSV ook de verrichtingen volgt van Bryan Gil van de Spurs. De Londenaren versterkten zich eerder op de dag met vleugelspeler Arnau Danjuma, waardoor Gil min of meer overbodig is geworden. Elfrink geeft aan dat PSV blijkbaar ook intern nu de noodzaak ziet om zich in de komende dagen nog met enkele spelers te gaan versterken.

Zou Van Ewijk een aanwinst zijn voor PSV?

  • Ja, absoluut
  • Nee, dat vind ik niet
1045+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie