‘Premier League-droom van Bizot dwarsgezeten’

Foto: ‘Premier League-droom van Bizot dwarsgezeten’

Nottingham Forest is er niet in geslaagd om een paar uur voor de transferdeadline Marco Bizot binnen te halen. Stade Brest weigert namelijk om mee te werken, zo meldt De Telegraaf.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Bizot niet naar Premier League

De Franse club maakt dit voetbaljaar een uitstekende indruk in de Ligue 1. Stade Brest staat op de derde plaats in de competitie en doet daarmee volop mee voor een Champions League-ticket. Het valt daarbij onder meer op dat het slechts 17 doelpunten tegen kreeg, wat voor een belangrijk gedeelte komt door de goede prestaties van Bizot.

De doelverdediger speelde in het verleden achtereenvolgens voor Ajax, SC Cambuur, FC Groningen, KRC Genk en AZ, maar heeft bij Stade Brest pas écht zijn vorm te pakken. Daarmee speelde Bizot zich in de kijker van diverse clubs uit Europese topcompetities. Zo viel hij op bij de scouts van Nottingham Forest.

De nummer 16 van de Premier League kan een sterk presterende doelman goed gebruiken en deed naar verluidt dan ook een bod op Bizot. Stade Brest heeft Nottingham Forest echter laten weten dat het weigert om met de Engelsen om de tafel te zitten, omdat het in de huidige situatie van de club Bizot niet kwijt wil.

Nottingham Forest wil Akpom

Daardoor blijft Bizot zo goed als zeker de komende maanden in Frankrijk voetballen en moet hij zijn wensen om ooit in Engeland te spelen voorlopig in de ijskast zetten. Nottingham Forest doet naar verluidt ook zijn best om Chuba Akpom van Ajax binnen te halen. De Amsterdammers hebben intussen een tegenbod gedaan.

Is het besluit van Stade Brest begrijpelijk?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie