Perez kritisch op PSV: ‘Dat vind ik ietwat gek’

Foto: Perez kritisch op PSV: ‘Dat vind ik ietwat gek’

PSV kroop donderdagavond door het oog van de naald door in de absolute slotseconden van de wedstrijd alsnog te winnen van Omonia Nicosia: 1-2. FOX Sports-presentator Jan Joost van Gangelen vroeg zich na afloop af of de buitenwereld zich barmhartig(er) dient op te stellen jegens PSV, dat met tal van coronabestemmingen kampt en daardoor niet zijn sterkste elf kon opstellen.

“Ik vind dat moeilijk”, antwoordde Kenneth Perez, oud-speler van onder meer de Eindhovenaren. “PSV wil immers ook gezien worden als een absolute topclub. Spelen in de Champions League. Daar past barmhartigheid niet bij. En natuurlijk hebben ze coronabesmettingen. Maar na deze wedstrijd zag je een bepaalde opluchting bij de spelers van PSV. Zo van: ‘We hebben gewonnen’. Dat is een extreem verschil. De ene keer mag je niets zeggen want ‘we hebben het zo moeilijk etcetera’ en het andere moment zeggen ze dat ze een absolute topclub zijn en dat ze niet genoegen mogen nemen met weet ik veel wat. Ja, wat is het nou?”

Collega-analist Frank de Boer snapte de blijdschap bij de spelers van PSV wel. “Het gaat al niet zo lekker en dan maakte je hem in de absolute slotfase. Dan komt de emotie los en dat is wel begrijpelijk.” Perez: “Dat snap ik ook wel en ook bij de wisselspelers. Maar ze lopen bij wijze van spreken een kwartier na het einde nog steeds de polonaise. Dat vind ik ietwat gek voor een PSV dat bij Omonia speelde. PSV hoort een absolute topclub te zijn en ze horen een uitdager van Ajax te zijn. Ze moeten dit soort klusjes gewoon klaren en zeggen: ‘Op naar de volgende‘”.

Heeft hij een punt?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
494+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie