Penthouse Van Gaal wekt verbazing: “Eén pot”

Foto: Penthouse Van Gaal wekt verbazing: “Eén pot”

Louis van Gaal heeft zijn penthouse in Noordwijk te koop gezet. Geïnteresseerden kunnen voor vier miljoen euro toeslaan, maar volgens de kenners van Shownieuws is er wel een opvallend detail.

Opvallende details in advertentie

Deskundige Bart Ettekoven noemt de locatie ‘een unieke plek’. “Het is het laatste appartement op die rij aan de Boulevard”, zo opent hij enthousiast. Privé-baas Evert Santegoeds voegt er met een sneer aan toe: “En de Meilandjes zijn ver weg genoeg.”

“Twee dingen vielen me op toen ik de foto’s bekeek”, vervolgt Ettekoven. “Allereerst: in de slaapkamer hing echt een levensgroot portret van Truus en Louis en dat zie je eigenlijk bijna nooit op Funda, want dan schermen ze dat af. Dan blurren ze dat, zo noemen we dat. In z’n werkkamer zie je ook gewoon z’n AZ-trofeeën staan. Dat vond ik opvallend.”

Daar voegt de Shownieuws-deskundige aan toe: “In dit enorme huis van 4 miljoen… Wat denk je? Eén pot. Eén toilet. Dat is toch weinig? Je zou toch denken: een gastentoilet. Maar in de badkamer zit ook geen extra toilet, dus ze hebben één toilet in dat enorme appartement. Dat zijn wel twee opvallende dingen.”

Gigantisch vermogen

Santegoeds noemt dit detail opmerkelijk. “We hebben vorig jaar het vermogen van Louis van Gaal nog eens onder de loep genomen en we kwamen uit op een vermogen van 47 miljoen. Het afgelopen jaar had je 120 miljoen euro nodig om in de Quote 500 te komen.”

Gaat Van Gaal slagen in zijn huidige rol bij Ajax?

  • Ja
  • Nee
566+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie