‘Geen Bayern, maar andere club voor Slot’

Foto: ‘Geen Bayern, maar andere club voor Slot’

De naam van Arne Slot valt de laatste tijd geregeld in de verschillende ‘transferroddelrubrieken’. De huidige coach van Feyenoord wordt aan Bayern München gelinkt, maar die stap is natuurlijk wel héél erg groot. Misschien biedt een andere Bundesliga-club wel uitkomst…

Moet Arne Slot Bayer Leverkusen kiezen?

In het programma Voetbalpraat stelt journalist Maarten Wijffels: “Stel nou eens dat Bayer Leverkusen vrijkomt. Dat lijkt me nou een club waar hij in het buitenland kan beginnen.”

Moeilijkheid is wel dat Leverkusen momenteel op de eerste plaats staat in de Bundesliga, met een behoorlijke voorsprong op de nummer twee. En stel het kampioenschap wordt gewonnen… Kenneth Perez zegt: “Instappen na Xabi Alonso, die net kampioen is geworden… Daar zou ik nou juist niet instappen.” Wijffels is het echter niet met zijn ‘collega’ eens: “Jawel, die club heeft gegarandeerd spelers waar jij iets mee kan. En die kun je ook nog ontwikkelen. Ze haalden Havertz en Brandt, nu hebben ze Wirtz, noem ze maar op.”

Bayern München

Bayern is natuurlijk óók een optie, omdat we al weten dat Thomas Tuchel er binnenkort de brui aan geeft in de Allianz Arena. Perez ziet een samenwerking wel zitten, maar Martijn Krabbendam valt hem in de rede: “Dan kun je beter naar Dortmund gaan.” Wijffels verduidelijkt vervolgens: “Slot heeft nog geen mislukking of tegenslag meegemaakt, die is helemaal nog niet zo ver. Dat gaat hij allemaal nog ervaren. Ik ben benieuwd waar hij zelf voor kiest.”

Momenteel is Xabi Alonso dus nog de grote man bij Bayer Leverkusen, maar dat gaat vermoedelijk veranderen, want de Spanjaard staat er goed op bij Liverpool én Bayern München. Vooral The Reds lijken kans te maken op zijn komst, waardoor er dus weer een plekje vrijkomt in Leverkusen.

Welke club past beter bij Slot?

  • Bayern
  • Bayer
2432+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie