F-Side is getreuzel Ajax zat en eist déze nieuwe technisch directeur

Foto: F-Side is getreuzel Ajax zat en eist déze nieuwe technisch directeur

De F-Side, de harde kern van Ajax, is helemaal klaar met het getreuzel van de clubleiding. Deze week kwam naar buiten dat Julian Ward toch niet de nieuwe technisch directeur gaat worden.

F-Side wil Marc Overmars terug bij Ajax

En dus zitten de Amsterdammers nog altijd zonder een opvolger van Marc Overmars, die vorig kalenderjaar moest vertrekken wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Op Facebook laat de F-Side nu weten wie het als opvolger van Overmars wil zien bij de club: Overmars zélf.

Sven Mislintat

Overigens lijkt het niet Overmars, die momenteel werkt bij Royal Antwerp in België, te gaan worden, maar Sven Mislintat. De Duitse ‘talentenspotter’ zit zonder club na zijn vertrek bij VfB Stuttgart, februari jongstleden. Eerder werkte hij ook al bij onder meer Borussia Dortmund en Arsenal.

Clubwatcher Jansen vindt getreuzel onbegrijpelijk

Eerder stelde clubwatcher Freek Jansen van Voetbal International al dat het onbegrijpelijk is dat Edwin van der Sar, Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar nog steeds geen technische compagnon voor zichzelf hebben gefikst in de Arena. “Maart en april zijn in de voetballerij de maanden waarop het belangrijke voorwerk wordt verricht richting het nieuwe seizoen. Een technisch directeur stuurt de scouting gerichter aan, gaat zich verdiepen in potentiële nieuwe spelers, schaduwlijsten voor de huidige selectie worden gemaakt, met spelers en zaakwaarnemers wordt richting de toekomst gekeken, de invulling van de technische staf wordt tegen het licht gehouden.”

Wint Ajax van Go Ahead Eagles?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Ajax moet Overmars terughalen

  • Eens
  • Oneens
759+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie