Duitsland moet het twee interlands zonder Schweinsteiger doen

Soccernews

Bastian Schweinsteiger heeft afgehaakt voor de EK-kwalificatiewedstrijden in juni met Duitsland tegen Oostenrijk en Azerbeidzjan. De strateeg van Bayern München heeft te veel last van een gebroken teen en moet passen. Dat nieuws maakte de Duitse voetbalbond [i]DFB[/i] vrijdag bekend.

Schweinsteiger haspelde de laatste drie competitiewedstrijden af met een gebroken teen. Bayern München hield de blessure van [i]Basti[/i] geheim, de international hielp in de laatste duels [i]FC Hollywood[/i] uit de nood. De Beierse topclub knokte tot de slotspeeldag om een Champions League-ticket in de wacht te slepen. Uiteindelijk eindigde het derde achter landskampioen Borussia Dortmund en Bayer Leverkussen.

Na onderzoek van de clubartsen van Bayern en dokters van de nationale ploeg bleek dat Schweinsteiger niet fit raakt voor de EK-kwalificatieduels met Duistland. [i]Die Mannschaft[/i] heeft in groep A vijf punten voorsprong op België en zes op Turkije. Duitsland verspilde nog geen enkel punt en lijkt op weg naar het EK in Polen en Oekraïne.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie