Driessen rekent af met ‘gelul’ over Ajax-target Vivell

Foto: Driessen rekent af met ‘gelul’ over Ajax-target Vivell

Valentijn Driessen heeft in de podcast Kick Off van De Telegraaf gereageerd op het nieuws dat Ajax de pijlen heeft gericht op Christopher Vivell als nieuwe technisch directeur. Algemeen directeur Alex Kroes zou ‘een redelijk tot goed beeld hebben’ van de Duitser.

Valentijn Driessen plaatst vraagtekens bij Christopher Vivell als directeur Ajax

“Maar is het in deze tijd handig om wéér een Duitse directeur transfers aan te stellen?”, vraagt Driessen zich hardop af. “Vivell zal in ieder geval niet zoveel vrijheden krijgen als Sven Mislintat.” Verder benadrukt Driessen dat er overdreven veel lof klinkt voor Vivell, die er in feite ‘bij Chelsea heel weinig van heeft gebakken’. “Hij was alleen verantwoordelijk voor de buitenlandse ondernemening, de satellietclubs. Dat er gezegd wordt dat hij Erling Haaland heeft ontdekt, daar moet Ajax niet te veel waarde aan hechten. Dat is allemaal gelul. Over de directeur transfers is nog niet veel bekend, dat wordt met een paar maand vooruit geschoven.”

‘John van ‘t Schip bij Ajax-jeugd een goede zaak’

Mike Verweij vindt het wel een goede zaak dat John van ‘t Schip op de jeugd gezet zal worden komende zomer. “Als je ziet hoe de jeugdopleiding er op dit moment voorstaat en wat daar allemaal gedaan wordt, dan vind ik het niet raar dat er iemand met het Ajax-dna, een echte Ajacied als Van ‘t Schip, de Ajax-lijnen gaat bewaken. Daar zijn de gekste dingen gebeurd. Daar moesten alle teams ineens 3-4-3 gaan spelen en alle voetballers werden weggestuurd of gingen weg. Als Van ‘t Schip nu samen met Marijn Beuker het Ajax-voetbal gaat bewaken, vind ik dat geen gekke functie.”

Ajax moet voor Vivell gaan

  • Eens
  • Oneens
102+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie