Driessen haalt uit: “Gewoon genaaid”

Foto: Driessen haalt uit: “Gewoon genaaid”

Valentijn Driessen heeft keihard uitgehaald naar FC Utrecht. De Domstedelingen hebben Vasilios Barkas opnieuw aan de selectie toegevoegd, waardoor Mattijs Branderhorst en Fabian de Keijzer flink balen.

Komst Barkas maakt veel ophef los

In de podcast Kick-Off komt de interesse van Ajax voor Sparta-doelman Nick Olij ter sprake. Driessen ziet een oplossing voor de Rotterdammers: “Die kunnen Branderhorst zo bij Utrecht ophalen, dat is een uitstekende keeper. Hij is natuurlijk met bepaalde afspraken naar Utrecht gekomen. Dus die jongen wordt gewoon genaaid. Barkas gaat natuurlijk keepen, anders haal je hem niet over om toch bij Utrecht te blijven.”

Branderhorst begon het seizoen 2022-2023 als nummer één van NEC, maar verloor zijn basisplaats aan de teruggekeerde Jasper Cillessen. Hij besloot zijn aflopende contract niet te verlengen en koos voor FC Utrecht. Hier kreeg de goalie de belofte dat hij een eerlijke concurrentiestrijd wacht met De Keijzer, maar de terugkeer van Barkas lijkt wéér roet in het eten te gooien.

Noppert weer geblesseerd?

Ajax zou ook aan Andries Noppert kunnen denken, maar stelt Driessen: “Noppert schijnt weer geblesseerd te zijn. Er is veel te doen over zijn fysiek, nu weer met een nieuwe blessure. Dat is voor Ajax een overweging om verder te kijken dan Noppert. Anders is het 1+1=2 en haal je de keeper van het Nederlands elftal binnen. Dan heeft Rulli ook niks meer te zeggen.”

Eens met Driessen?

  • Ja
  • Nee
368+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie