Dick Schreuder reageert: samen met broer naar Ajax?

Foto: Dick Schreuder reageert: samen met broer naar Ajax?

Dit weekend neemt Ajax het op tegen PEC Zwolle, waar trainer Dick Schreuder de boel de laatste weken behoorlijk op de rit heeft. Toch wacht in Amsterdam natuurlijk een zwaar duel, al helemaal omdat Mees de Wit en Oussama Darfalou onzeker zijn voor de wedstrijd.

“We hopen weer met dezelfde elf te kunnen spelen als in de afgelopen twee wedstrijden, maar dat moeten we vandaag nog even bekijken”, vertelt Schreuder aan RTV Oost. Vorige week zag hij hoe veel van de concurrentenv van PEC hun wedstrijden wonnen. “Uiteindelijk had ik liever andere uitslagen gezien. Maar de vreugde is er nog steeds. Je weet dat het kan gebeuren en de focus ligt vooral op onszelf.”

In de laatste zeventien (!) ontmoetingen met één van de drie traditionele topclubs pakte PEC welgeteld nul punten. “Dan wordt het tijd voor drie”, lacht Schreuder. “Er liggen altijd kansen voor ons. Ook tegen topteams. Ik hoop dat we gewoon goede tegenstand kunnen bieden. Zoals tegen FC Twente, Feyenoord en AZ. We willen lang in de wedstrijd blijven.”

Zelf naar Ajax?

Ondertussen weerklinken er de geruchten dat Schreuder assistent van zijn broer Alfred gaat worden bij Ajax volgend seizoen. “Het is een reëel scenario dat ik ooit weer assistent wordt van hem, maar dat is nu totaal niet aan de orde. Hij is druk met Club Brugge en ik heb mijn handen vol aan PEC Zwolle.”

Schreuder ligt nog tot na komend seizoen vast bij PEC. Is een vroegtijdig vertrek uitgesloten? “Uitgesloten is het nooit in de voetballerij. Dat heb ik eerder bij Hoffenheim meegemaakt. Ik heb genoeg meegemaakt in de voetballerij, maar het uitgangspunt is dat ik hier door ga bij PEC Zwolle.”

TIP: Twintig keer je inleg als PEC stunt in de Arena, en vergeet ook de 250eu startbonus niet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Ajax moet Dick er ook bij halen

  • Eens
  • Oneens
173+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie