Deze namen verschijnen vanavond aan de aftrap in de ‘Maradona-derby’

Foto: Deze namen verschijnen vanavond aan de aftrap in de ‘Maradona-derby’

Vanavond in de Champions League: FC Barcelona tegen Napoli. Twee oude ploegen van Maradona tegenover elkaar, vechtend voor een plekje in de volgende ronde van het miljoenenbal. De opstellingen van de twee ploegen zien er anders uit dan een aantal weken geleden. Hieronder zie je wie er starten voor de kemphanen van vanavond.

Opstellingen Barcelona en Napoli

Door blessure ontbreekt Frenkie de Jong bij FC Barcelona. In de vorige ontmoeting maakte de ex-Ajacied het middenveld compleet, maar nu is het waarschijnlijk Fermín Lopez die naast Gündogan en Christensen speelt. Raphinha speelt in plaats van Pedri. De Spaanse middenvelder raakte ook geblesseerd. In de achterhoede zien we Pau Cubarsí, die in 2007 werd geboren. Bij Barça zien we dus een klassiek staaltje La Masia terug. Xavi hoopt er ondanks blessures het beste van te maken. Ter Stegen staat zoals gewoonlijk onder de lat.

Napoli houdt niet in tegen FC Barcelona, met een ijzersterkte voorhoede. Osimhen, maker van de 1-1 in de thuiswedtrijd in Napels, wordt geflankeerd door Kvaratskhelia en Politano. Aan dreiging geen gebrek, maar ook in de aanvoer zien we geen slappelingen. Lobotka en Anguissa spelen net als een aantal weken geleden, maar nu is Traoré de derde middenvelder in plaats van Cajuste. Achterin maken Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus en Mario Rui zich klaar om Lewandowski af te stoppen. Meret staat in de goal voor de Napolitanen.

Wie begint met de sterkste 11?

  • Barcelona
  • Napoli
34+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie