De beste voetbaluitzendingen van deze week: tijd voor interlands!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: tijd voor interlands!

De Champions League kent een nieuwe winnaar, de zon schijnt en de voorbereidingen voor het EK zijn in volle gang. Het kan alleen maar de stilte voor de storm zijn in de aanloop naar het Europees Kampioenschap. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 31 mei



Op de laatste dag van mei leggen alle vogels een ei, terwijl voetbalfans lekker genieten van de kwartfinale van het jeugd-EK tussen Jong Oranje en Jong Frankrijk. Voor wie daar geen zin in heeft, is The Contenders EK 2021 op de buis. Op ESPN worden weer een aantal landen uitgelicht, waarbij deze keer onder andere Portugal in de schijnwerpers staat. Ook is op ESPN een top 100 goals van het afgelopen Eredivisie-seizoen te zien. De dag sluit af met El Sierds zolder.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 31 mei hieronder:


17.00 uur op ESPN: The Contenders EK 2021: Tsjechië – Noord-Macedonië – Portugal – Schotland, 18.00 op NPO 2: Jong Oranje – Jong Frankrijk, 19.00 uur op ESPN: ESPN Top 100 Goals
20.20 uur op Ziggo Sport Voetbal: De Zolder van El Sierd



Dinsdag 1 juni



Ook de dinsdag bestaat uit de voorbereiding op wat komen gaat. Het EK komt met de dag dichterbij en ter voorbereiding trappen de oefenwedstrijden vandaag af. Toch is het niet Nederland dat vandaag in actie komt.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 1 juni hieronder:


19.30 uur op ESPN 2: The Contenders EK 2021: Turkije – Slowakije – Frankrijk – Finland, 20.20 uur op Ziggo Sport Voetbal: De Zolder van El Sierd, 20.35 uur op Ziggo Sport: Polen – Rusland


De eerste special van de dag gaat over het EK 2021 waarin de deelnemers worden uitgelicht. De dinsdag licht dankzij de Contenders onder andere Frankrijk uit, één van de favorieten om het toernooi te winnen dit jaar. Ook gaan we de zolder van El Sierd weer op.



Toch zullen de meeste voetbalfans aanschuiven om half negen. Dan gaat namelijk de wedstrijd tussen Polen en Rusland van start. De twee landen spelen een vriendschappelijke wedstrijd in aanloop naar het EK. De vraag is of Robert Lewandowski zijn ploeg alvast goed naar het toernooi weet te schoppen met een fraaie goal.




Woensdag 2 juni



Ook op de woensdag speelt het voetbalplezier zich wel weer op het veld af. Er staat namelijk weer een vriendschappelijke wedstrijd op het rooster. Dit keer is het namelijk Oranje dat in actie komt.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 2 juni hieronder:


20.30 uur op ESPN : DOC: Haar, de trouwe adjudant, 20.35 uur op NPO 3: Nederland – Schotland, 20.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: Engeland – Oostenrijk


Terwijl menig voetballer de minuten van het drukke seizoen nog in de benen voelt, staat het EK voor de deur en ook het Nederlands elftal wil zich daar goed op voorbereiden. Daarom wordt tegen Schotland een oefenwedstrijd georganiseerd. Hier krijgt ieder Oranje-hart alvast een blik op hoe de selectie speelt in aanloop naar het Europese kampioenschap.



Ook Engeland speelt deze avond. De Britse ploeg gaat het vriendschappelijke gevecht aan met Oostenrijk. Verder trapt de avond af op EPSN. Daar wordt een toffe documentaire uitgezonden over Martin Haar.




Donderdag 3 juni



Op de eerste donderdag van juni staat er ook weer een toffe wedstrijd op de planning. Om je daar extra goed op voor te breiden wordt The Contenders ook nog eens uitgezonden over één van de clubs die speelt vanavond. De wedstrijd gaat namelijk tussen België en Griekenland!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 3 juni hieronder:


19.45 uur op ESPN 2: Suarez: Top 25 Eredivisiegoals, 20.00 uur op ESPN 3: The Contenders EK 2021: Duitsland – België – Tsjechië, 20.35 uur op Ziggo Sport: België – Griekenland


Toch is er naast de wedstrijd nog meer om van te genieten. Luis Suárez beleefde een enerverend seizoen bij Atlético Madrid, maar wist uiteindelijk toch het kampioenschap veilig te stellen voor zijn nieuwe ploeg. Op ESPN wordt teruggeblikt op zijn goals uit de jonge jaren van de Eredivisie.




Vrijdag 4 juni 



De week sluiten we op gepaste wijze af. Er wordt met verve teruggekeken op een knotsgek Premier League seizoen en ook de mooiste goals worden uitgelicht. Toch is het hoogtepunt van de avond de wedstrijd tussen Spanje en Portugal.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 4 juni hieronder:


17.35 uur op Ziggo Sport Voetbal: Seizoensoverzicht: Premier League 2020-2021, 19.30 uur op Ziggo Sport Voetbal: Premier League Top Goals, 19.20 uur op Ziggo Sport: Spanje – Portugal

Wint Jong Oranje van Frankrijk?

  • Ja
  • Nee
25+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie