‘David Beckham redt Frenkie de Jong’

Foto: ‘David Beckham redt Frenkie de Jong’

Frenkie de Jong maakt dit seizoen zo zijn minuutjes bij FC Barcelona, maar hij is geen vaste basisspeler meer in het Camp Nou-stadion. Dat kan in de nabije toekomst echter veranderen, want misschien gaat Sergio Busquets wel weg bij de Catalanen…

Volgens de Spaanse media twijfelt de ervaren middenvelder (34 jaar oud) over zijn toekomst. Hij speelt al zijn hele leven als voetballer bij Barça, maar verandering van spijs doet eten en als hij nog een keertje een avontuurtje wil beleven, moet hij snel spijkers met koppen slaan.

David Beckham, eigenaar van de Major League Soccer-club Inter Miami, zou daar al op ingespeeld hebben. Naar verluidt heeft de oud-speler van Real Madrid en Manchester United contact gelegd met het management van de international van Spanje, om een transfer bespreekbaar te maken.

De één zijn dood…

Verhuist Busquets naar de Verenigde Staten, dan is dat natuurlijk goed nieuws voor De Jong. Oefenmeester Xavi Hernández kiest dit seizoen voor een volledig Spaans middenveld (Busquets, Pedri en Gavi) en daarom speelt de oud-Ajacied tweede viool. 

Overigens zou De Jong binnenkort met Barcelona om de tafel gaan om over een salarisverlaging te praten. In de zomer werd hij in verband gebracht met een transfer, naar Manchester United of Chelsea bijvoorbeeld, maar onlangs vertelde hij aan de NOS: “Ik had in mei al besloten dat ik bij Barcelona wilde blijven. Die beslissing is gedurende de zomer geen moment veranderd.” 

TIP: Verdien 2.10 keer je inleg als Barça landskampioen wordt!

Goed voor Frenkie?

  • Zeker
  • Nee
622+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie