‘Christian Eriksen op weg terug naar Eredivisie’

Foto: ‘Christian Eriksen op weg terug naar Eredivisie’

Christian Eriksen heeft na zijn hartstilstand tijdens het EK afscheid genomen van Internazionale. Topsport beoefenen in Italië is verboden voor mensen met een defibrillator, maar waar ligt zijn toekomst dan wel?

De Deense commentator Niels Christian Frederiksen heeft vernomen dat Eriksen sowieso wil blijven spelen, als de artsen groen licht geven. “Morten Olsen, voormalig Ajax-trainer en Deens bondscoach, had een gesprek met Eriksen over dat hij graag door wilde gaan met voetballen”, zo laat hij weten aan de NOS.

Frederiksen, die als commentator het desbetreffende duel tussen Denemarken en Finland versloeg, vervolgt: “En hij heeft hem toen getipt om contact op te nemen met oud-teamgenoot Daley Blind, die ook hartproblemen heeft gehad en met een defibrillator speelt bij Ajax.”

Eredivisie of Premier League

De commentator verwacht dat Eriksen kiest voor Engeland of Nederland. “Ik denk dat hij niet in de Deense competitie gaat spelen. Maar ik weet niet hoe de situatie nu precies is, dus je moet voorzichtig zijn om hier over te speculeren.” En een terugkeer in de Deense ploeg? “Ik hoop het. Dat zou echt geweldig zijn.”

Eriksen is al meermaals gelinkt aan een terugkeer bij Ajax. Vooralsnog is onduidelijk of dat concreet speelt.

Wint Ajax in Utrecht? Win 1.44 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Terug naar Ajax?

  • Ja, goed idee
  • Nee, niet aan beginnen
1708+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie