Bizot waarschuwt: “Doen we dat wel, dan gaat het fout”

Foto: Bizot waarschuwt: “Doen we dat wel, dan gaat het fout”

Paris Saint-Germain wordt dit seizoen ‘gewoon’ weer kampioen in de Ligue 1, maar Stade Brest staat tweede in de Franse competitie en dat is natuurlijk razendknap. Marco Bizot staat onder de lat bij de verrassing van het voetbaljaar in Frankrijk, maar hij heeft advies voor zijn ploeggenoten: die moeten niet opeens rustig aan gaan doen!

Marco Bizot: “We moeten niet denken dat we er zijn”

“Ik weet niet of dit het beste seizoen uit mijn carrière is, misschien wel, ja. Dit is zonder twijfel de meest succesvolle van de drie jaren in Frankrijk”, begint de goalie zijn verhaal in gesprek met de krant Le Parisien.

Bizot vervolgt: “Als je stopt met ambitieus zijn, stop je met vooruitgang boeken. Toen ik hier tekende, had ik niet gedacht dat ik ooit zo hoog zou eindigen. Maar we moeten niet denken dat we er zijn. Doen we dat wel, dan gaat het fout.”

Oefenmeester Éric Roy is blij met de aanwezigheid van zijn goalie: “Hij komt iedere ochtend binnen met een banaan. Hij is een positief persoon die straalt. Zowel op als buiten het veld stelt hij mij gerust. Hij is betrouwbaar en zakt niet door de ondergrens. E zijn nooit onaangename verrassingen en Marco heeft ons al veel punten bezorgd.”

“Hij doet geen onnodige trucjes”

Keeperstrainer Christophe Revel vult aan: “Marco is een rustige en heldere kerel. Hij doet geen onnodige trucjes en doet precies wat hij moet doen, afhankelijk van de situatie. Voor iedere wedstrijd sturen we hem videobeelden. Als ik daar te laat mee ben, vraagt ​​hij mij om zijn acties te bewerken. Hij ziet snel wat er moet gebeuren om te verbeteren.”

Knap?

  • Vind ik wel
  • Valt wel mee, toch?
75+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie