Bijlow lijkt klaar voor rentree, vraagtekens rond Ivanusec

Foto: Bijlow lijkt klaar voor rentree, vraagtekens rond Ivanusec

Tijdens de openbare training van Feyenoord op dinsdag konden conclusies getrokken worden over een aantal blessuregevallen. Het ziet er goed uit voor de herstelde Justin Bijlow, terwijl Luka Ivanusec meer geduld moet hebben.

Ziekenboeg van Feyenoord stroomt langzaam leeg

Doordat veel internationals nog niet bij de groep zijn aangesloten, gaven er dinsdagochtend slechts negen veldspelers acte de présence op 1908. Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, Gjivai Zechiël, Thomas van den Belt, Quinten Timber, Javairo Dilrosun, Yankuba Minteh en Igor Paixão maakten deel uit van de groepstraining. Ivanusec was voor de toeschouwers wel te bewonderen, maar de Kroatische aanvaller trainde nog apart van de groep. Hij werkt een individueel programma af.

Een kleine maand geleden raakte Ivanusec geblesseerd aan zijn enkel in het Champions League-duel met Celtic. Sindsdien is hij uit de roulatie en werkt de international aan zijn herstel. Deze interlandperiode kwam duidelijk nog te vroeg om zijn rentree te maken. Hij bleef logischerwijs achter in Rotterdam. Het is nog onduidelijk of Ivanusec aanstaande zaterdag tegen Vitesse al minuten kan maken. Een basisplaats lijkt ieder geval nog niet realistisch.

Rentree Bijlow

Vier keepers van Feyenoord trainden op hetzelfde veld als Ivanusevec, te weten Justin Bijlow, Timon Wellenreuther, Mikki van Sas en Kostas Lamprou. Bijlow is inmiddels helemaal hersteld van zijn polsbreuk, die hem meerdere maanden aan de kant hield. De goalie kan alle oefeningen weer meedoen, en niets lijkt een rentree tegen Vitesse nog in de weg te staan. Vorige week stond de Rotterdammer in het oefenduel met Excelsior ook al in de basis.

Bijlow er meteen weer inzetten?

  • Uiteraard
  • Nee, Wellenreuther is minstens net zo goed
721+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie