Arnesen eerlijk over Feyenoord: “Moet blijken”

Foto: Arnesen eerlijk over Feyenoord: “Moet blijken”

Frank Arnesen heeft tijdens zijn dienstverband bij Feyenoord veel sympathie voor de club gekregen. De Deen werkte als technisch directeur in De Kuip, waar hij tevreden op terugkijkt.

Onder Arnesen is een duidelijke ommekeer ingezet. “Er is de laatste jaren veel gebeurd”, beaamt hij in Feyenoord Magazine. “Je kunt spreken van een transitie, maar of het ook echt een cultuuromslag is, zal de komende jaren moeten blijken. Het gaat erom hoe de club vanaf hier verder gaat. Hoe kan Feyenoord nog dichterbij Ajax en PSV komen? Dat gaat deels over geld, maar zeker ook over een goede organisatie.”

“Als je dat de komende jaren door kunt zetten, dan ziet het er goed uit voor Feyenoord”, aldus Arnesen, die zelf voortijdig vertrok. Wel kreeg hij een mooi afscheid op trainingscomplex 1908. “Dat was echt een heel leuke dag, met veel mooie woorden. Ik heb ook veel berichten van spelers en stafleden gehad. Dat is een mooie waardering, waardoor ik voelde dat ik het niet zo slecht heb gedaan.”

Arnesen beseft zich terdege dat hij niet alleen vrienden heeft gemaakt. “Een aantal beslissingen is misschien niet bij iedereen in goede aarde gevallen. In mijn ogen waren dat de beste keuzes voor Feyenoord. Dat doe je uiteindelijk ook niet alleen, maar altijd samen, als een team. Die cohesie is heel belangrijk, ik denk dat we dat met z’n allen goed hebben gedaan. We hebben lef getoond.”

Feyenoord landskampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Komt Feyenoord hier goed uit?

  • Ja
  • Nee
382+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie