Antony pakt ‘Neres-rol’ bij Ajax

Foto: Antony pakt ‘Neres-rol’ bij Ajax

Toen Antony bij Ajax terecht kwam, kreeg de Braziliaanse sterspeler veel hulp van landgenoot David Neres. Nu de Braziliaanse rechtsbuiten zelf al een tijdje in Amsterdam speelt, neemt hij de taak van de inmiddels speler van SL Benfica over voor de nieuwe buitenspeler Francisco Conceição. 

De Portugese vleugelspeler kwam voor vijf miljoen euro over van FC Porto en maakte in de eerse periode al indruk op de trainer én de fans van Ajax. De buitenspeler gaat bij Ajax TV in op zijn eerste dagen in Amsterdamse dienst. 

“Het is een club die mooi wil spelen en een show wil geven. Daar identificeer ik me mee. Ik speel graag één op één. Ik hoop dit mee te brengen en te verbeteren waar ik niet goed in ben om mijn teamgenoten te helpen verschillende titels te veroveren”, vertelde de buitenspeler. 

Ajax 

De Portugees staat er niet helemaal alleen voor. Zijn broer Sergio speelt in België. “Hij speelt nu vlakbij me, dat is prettig. En mijn familie is ook meegekomen, die wonen bij me in Amsterdam. Ik voel me op mijn gemak bij hen en het is belangrijk om familie bij je te hebben.”

Daarnaast krijgt de vleugelflitser veel hulp van Antony. “‘Hij heeft me heel veel geholpen. Sinds ik aankwam heeft Antony steeds gecheckt of alles goed was, of ik hulp nodig had. We spreken dezelfde taal, dus dat helpt. Ik ben hem en de andere teamgenoten die me geholpen hebben heel dankbaar.”

Dat moet leiden tot een vliegende start voor Conceição in Amsterdam. “Ik verwacht de ploeg zoveel mogelijk te kunnen helpen. Doelpunten, assists geven. Ik ben heel ambitieus. Ik hoop meteen op een droomseizoen en het seizoen daarna net zo goed of nog beter. Ik ben klaar om het verschil te maken bij Ajax.”

Wint de Johan Cruijff Schaal? De odd is 1.75x!

 

Gaat Conceição slagen bij Ajax?

  • Ja
  • Nee
459+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie