Allegri haalt opgelucht adem, druk op Bosz groeit

Foto: Allegri haalt opgelucht adem, druk op Bosz groeit

Juventus heeft de crisissfeer voorlopig naar de achtergrond verdreven. De Italiaanse topclub rekende zondagavond af met Bologna: 3-0.

Juventus was jarenlang oppermachtig in de Serie A, maar de laatste jaren is het succes opgedroogd. Na de moeizame competitiestart is de druk op coach Massimiliano Allegri dan ook fors toegenomen. Tijdens de eerste helft tegen Bologna was er opnieuw gemor te horen vanaf de tribunes, al ging het team wel met een voorsprong de kleedkamer in. Voormalig FC Groningen-speler Filip Kostic wist te ban te breken. 

Het Bologna van Oranje-international Jerdy Schouten bood voor rust behoorlijke tegenstand. In de tweede helft bleek de bezoekende club niet in staat om Juventus nieuwe averij te bezorgen. Dusan Vlahovic kopte de 2-0 tegen de touwen, waar Arek Milik (ex-Ajax) zijn trainer Allegri definitieve opluchting bezorgde door er op fraaie wijze ook nog 3-0 van te maken.

Ligue 1: Nieuwe domper voor Bosz 

Waar Allegri bij Juventus weer wat lucht heeft, daar moet Peter Bosz serieus op zijn tellen passen. De Nederlandse trainer staat al onder druk bij Olympique Lyon en zondagavond ging het andermaal mis. Florian Sotoca bezorgde RC Lens een 1-0 overwinning.

Lyon heeft voor dit seizoen Champions League-kwalificatie als eis gesteld. De ploeg van Bosz staat nu zevende en heeft een serieuze achterstand opgelopen.

TIP: Wint Juventus van Milan? Win 4,50 keer je inleg via Unibet!

Haalt Bosz de kerst als Lyon-trainer?

  • Ja
  • Nee
34+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie