Duitse speler maakt ‘maffia-gebaar’ (+video)

Soccernews

Deniz Naki zal in de toekomst vaker tot tien moeten tellen. De aanvaller van FC Sankt Pauli is geschorst naar aanleiding van gebaren die hij maakte richting het publiek van de tegenstander Hansa Rostock. De aanvaller had na zijn beslissende doelpunt (het werd 0-2 na zijn goal) een wel erg obsceen gebaar naar de fans van de thuisploeg uit de tweede Duitse divisie gemaakt.

De scheidsrechter mocht het dan niet gezien hebben, maar het werd later op videobeelden bevestigd dat de aanvaller van St. Pauli een soort onthoofdingsgebaar naar het publiek van Hansa Rostock maakte. Het ‘maffiagebaar’ maakte de twintigjarige Naki door met zijn rechterhand een snijbeweging langs zijn hals te maken. Op basis van de videobeelden legde de Duitse voetbalbond (DFB) Naki alsnog een schorsing van drie duels op, die hij inmiddels heeft geaccepteerd.

Naki, die vorige zomer van Rot-Weiss Ahlen naar de tweede club uit Hamburg kwam, komt uit de jeugdopleiding van Bayer Leverkusen. Daar speelde hij twee seizoenen in het tweede elftal, alvorens hij naar Rot-Weiss Ahlen vertrok. Tevens is hij international voor het Duitse elftal onder 21, waarvoor hij in EK-kwalficatiewedstrijden twee keer uitkwam en één keer scoorde.

[youtube]http://www.youtube.com/v/ERBFSXVn7yA&hl=nl&fs=1&[/youtube]

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie