FC Twente reageert vanmiddag op ‘Feyenoord-transfer Zerrouki’

Foto: FC Twente reageert vanmiddag op ‘Feyenoord-transfer Zerrouki’

Feyenoord zou zich volgens Voetbal International opnieuw gemeld hebben bij FC Twente voor Ramiz Zerrouki. Naar verluidt zouden de Rotterdammers een vast bedrag over hebben van acht miljoen euro voor de middenvelder. Jan Streuer, technisch directeur van Twente, wilde dinsdagochtend nog niet op het nieuws ingaan.

Volgens VI hebben de Rotterdammers liefst acht miljoen euro over voor hun target: “De vraag is hoe Twente zal reageren op deze move van Feyenoord, dat zich met dit bod bereid toont om zijn eigen transferrecord te breken. Technisch directeur Jan Streuer zei herhaaldelijk Zerrouki niet te willen verkopen, maar wat nu hij acht miljoen euro vast kan krijgen voor een speler met nog maar een contract voor anderhalf jaar?”

Reactie Feyenoord

Streuer wil echter pas in de loop van dinsdag duidelijkheid geven omtrent een mogelijke transfer van Zerrouki. Tijmen van Wissing RTV Oost Sport geeft aan dat de technisch directeur rond het middaguur gaat reageren op de ultieme poging van Feyenoord. Zerrouki is echter niet de enige middenvelder die in beeld is bij de Rotterdammers. Feyenoord zou ook PEC Zwolle-middenvelder Thomas van den Belt willen strikken.

Eindigt FC Groningen tegen FC Twente in 0-3?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Twente Zerrouki naar Feyenoord laten gaan?

  • Ja, alleen tegen het juiste bedrag
  • Nee, in ieder geval houden tot de zomer
526+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie