‘Dit is wat Ajax wil verdienen met verkoop Kudus’

Foto: ‘Dit is wat Ajax wil verdienen met verkoop Kudus’

Ajax heeft het contract van Daley Blind ontbonden en het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat we in de aankomende maand te maken krijgen met meer vertrekkers uit Amsterdam. Mohammed Kudus heeft bijvoorbeeld een goede beurt gemaakt bij Ghana op het WK en staat daarom in de picture…

Volgens het Duitse dagblad BILD staat de multifunctionele voetballer, die op het middenveld in de voeten kan maar ook in de aanval, in de belangstelling van meerdere clubs van statuur, waaronder bijvoorbeeld Newcastle United, Manchester United, Chelsea en Borussia Dortmund. De Bundesliga-ploeg zou echter de beste kans maken op zijn komst.

Het genoemde medium schrijft dat Ajax van plan is om plaats te nemen aan de onderhandelingstafel bij een bod van 25 miljoen euro, een bedrag dat wel te betalen is voor The Magpies, The Red Devils, The Blues én BVB.

Ajax te min voor Kudus?

Kudus’ teamgenoot bij Ghana Iñaki Williams (Athletic Bilbao) liet een tijdje geleden aan Radio Marca weten: “Ik denk dat Ajax te min voor hem begint te worden. Ik kende Kudus al wat langer. Eigenlijk al voordat ik bij Ghana kwam te spelen. Toen ik voor het eerst met hem op het trainingsveld stond, verraste hij mij al direct. Mijn teamgenoten in Spanje vragen wel eens of er een speler bovenuit steekt bij het Ghanese nationale team, dan heb ik het altijd over Kudus.”

“Hopelijk maakt hij snel de stap naar de Europese top. Ik had graag gezien dat hij een Baskisch familielid had gehad om hem naar Bilbao te kunnen halen”, grapte de aanvaller vervolgens… De clubnamen van Liverpool, Tottenham Hotspur én Dortmund (dat dus op pole-position zou liggen voor Kudus) kwamen ter sprake: “Ja, dat niveau kan hij zeker aan. Ondanks dat hij al een bijzonder hoog niveau haalt, zit er nog voldoende rek bij hem in. Ik denk echt dat hij een sensatie kan zijn op topniveau!”

Mooi bedrag?

  • Vind ik wel
  • Wat weinig…
1722+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie