Ziedende Neymar publiceert chat met Donnarumma na ‘fake news’

Foto: Ziedende Neymar publiceert chat met Donnarumma na ‘fake news’

Paris Saint-Germain beleefde woensdag nog maar eens een pijnlijke avond in de Champions League. De Franse topclub werd uit het toernooi geknikkerd door een ontketende Karim Benzema. De spits scoorde een hattrick in minder dan twintig minuten. 

PSG kon zich nauwelijks beheersen na de wedstrijd. Zo zou voorzitter Nasser Al-Khelaïfi zwaar over de schreef gegaan zijn en zelfs doodsbedreigingen geuit hebben. Ook in de Parijse kleedkamer zelf ging het er naar verluidt stevig aan toe. Volgens MARCA zouden Gianluigi Donnarumma en Neymar zelfs bijna slaags geraakt zijn na de teleurstellende wedstrijd. De Braziliaanse ster was woest op zijn doelman, omdat die in de fout ging bij het eerste Real-doelpunt. De Italiaan voerde dan weer aan dat Neymar aan de basis lag van de tweede tegengoal. Naar verluidt moesten hun ploegmaats tussen beiden komen. 

Fake news

Volgens Neymar is er van dat nieuws niets aan. De dribbelaar verklaarde dat op Instagram, in twee verhalen. “Ik haat het om hier te moeten spreken over dit nieuws. Dit is een leugen. Er was geen gevecht in de kleedkamer. Dit komt van incompetente journalisten die zichzelf willen promoten”, klonk het. Neymar deelde ook een screenshot van een WhatsApp-gesprek met Donnarumma. Daarop kunnen we zien dat de twee het (schijnbaar) bijgelegd hebben. 

“Ciao Ney, sorry maar dit nieuws is onaanvaardbaar”, schrijft Donnarumma op WhatsApp. Waarop Neymar hem kalmeert: “Rustig, zo gaat het in het voetbal. We zijn een team en we staan aan jouw kant.” Is alles dan toch opnieuw koek en ei tussen de twee topvoetballers?

Neemt Neymar wraak met een hattrick tegen Bordeaux? Waag een gokje bij bet365 (@17)!

Fake news?

  • Denk ik ook
  • Nee, dat niet
64+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie