Zaakwaarnemer Berghuis: “Dat gaat echt te ver”

Foto: Zaakwaarnemer Berghuis: “Dat gaat echt te ver”

Dat Steven Berghuis zou vertrekken was voor iedere Feyenoorder wel duidelijk, maar dat had aartsrivaal Ajax zou worden was niet voorzien. Zaakwaarnemer Guido Albers stelt dat de negatieve reacties dan ook ingecalculeerd werden.

Albers spreekt zich in het Algemeen Dagblad uit over de stap van Berghuis. “We hebben alle opties bekeken. Zijn vader Frank keek naar het sportieve plaatje, ik naar het zakelijke”, zo stelt de spelersmakelaar. “En dan ligt er dus een aanbieding van Ajax op tafel. Steven wilde zo graag die Champions League in, verder komen bij Oranje. En op een gegeven moment hak je een knoop door.”

Rond de transfer naar Ajax stroomden de bedreigingen binnen. Albers stelt dat er daarbij wel een grens is getrokken. “Daar hou je rekening mee, maar bedreigingen aan het adres van zijn vrouw en kind, daar hebben we aangifte van gedaan. Emotie en clubliefde is prachtig, maar als volwassen vaders met zelf kinderen zulke teksten posten, gaat het echt te ver. Er is wel een storm over hem heen gekomen. En soms nog wel.”

Berghuis werd sinds de zomer op verschillende manieren aangepakt. Niet alleen kwamen er negatieve reacties binnen, maar ook werden frustraties geuit via spandoeken en zelfs een trieste muurschildering.

Ajax landskampioen? Win 1.50 keer je inleg! De odd voor Feyenoord is 11.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Eens?

  • Ja
  • Nee
636+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie