Verhoek: “Verhalen over heimwee zijn totale onzin”

Soccernews

Wesley Verhoek heeft tijdens een interview met [i]Omroep West[/i] laten weten helemaal niet bang te zijn geweest voor heimwee. De aanvaller van ADO Den Haag liet op het laatste moment een transfer naar Nottingham Forrest afketsen. “Blijkbaar zijn er toch journalisten die er hun eigen verhaal van maken.”

“Wat het verhaal wel is? Ik ben erheen gegaan en kreeg een hele rondleiding, over van alles. Het trainingscomplex, het stadion, huisje, auto’s, noem het maar op. Ik had al snel in de gaten dat ik niet het gevoel had van: ‘hier wil ik voetballen.’ Dus heb ik voor mezelf de keuze gemaakt het niet te doen”, zo ontkracht Verhoek de eerdere verhalen. “Ik ben een enthousiaste jongen; als ik ergens enthousiast over ben, ben ik er ook helemaal ondersteboven van. Dat had ik niet, hoe mooi het trainingscomplex ook was.”

Verhoek is nu in het bezit van een aflopend contract bij ADO Den Haag. De vleugelspeler heeft nu zelf aangegeven zijn verbintenis bij de Residentieclub te willen verlengen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie