Verdediging zwakke punt Ajax? “In grote wedstrijden gaan ze altijd in de fout”

Soccernews

Waar PSV dinsdagavond een zware wedstrijd speelde tegen Atlético Madrid in de Champions League, kon Ajax natuurlijk op zijn lauweren rusten. Aankomende zondag is het tijd voor een onvervalste Nederlandse topper, als de Eindhovenaren het in eigen huis opnemen tegen de Amsterdammers. En analist Aad de Mos denkt dat de verdediging Ajax op gaat breken … is het niet tegen PSV, dan wel op een later moment.

Hij laat in gesprek met [i]Voetbal International[/i] weten: “Het wordt een gelijkspelletje in Eindhoven. Daarna gaan ze rustig verder met de kleintjes en wie onderweg tegen de lamp loopt, gaat eraan. En dan moeten ze het in de laatste wedstrijden maar uitvechten. PSV is de betere ploeg, zegt mijn gevoel. Als ze vol gas geven, hebben ze veel kwaliteit, dat deden ze afgelopen zaterdag ook tegen Heerenveen toen het moest. Bij de verdediging van Ajax heb ik niet het goede gevoel. In de grote wedstrijden gaan ze altijd in de fout.”

[b][url=//news/348301/Veltman_kijkt_uit_naar_dé_wedstrijd:_PSV_en_Ajax_ontlopen_elkaar_weinig#ixzz432zOH5Qx]Ajax-verdediger Veltman vertelde eerder:[/url][/b] “Ik denk dat PSV en Ajax elkaar weinig ontlopen. Het doelsaldo is ook min of meer gelijkwaardig. PSV is gewoon een goede ploeg. De laatste tijd krijgen ze ook wat minder doelpunten tegen. Dat betekent dat ze als team beter staan. Daarnaast hebben ze scorend vermogen. Iedere wedstrijd maken ze wel minimaal één goal.”

Eens met Aad?

  • Ja
  • Nee
71+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie