Van der Meyde oordeelt over Van Nistelrooy en PSV

Foto: Van der Meyde oordeelt over Van Nistelrooy en PSV

Andy van der Meyde was in de nadagen van zijn spelersloopbaan nog in een PSV-shirt te zien. De voormalig rechtsbuiten brak door als Ajacied, maar volgt ook zijn oude club uit Eindhoven nog op de voet.

Bij Veronica Offside ging het over de crisis van PSV. De Eindhovenaren liepen tegen FC Emmen tegen een onnodige nederlaag aan, terwijl er ook voor die wedstrijd al dure punten werden verspeeld.

Van der Meyde houdt geen blad voor zijn mond in de uitzending: “Ze speelden slecht hè?! Ze werden weggespeeld door FC Emmen. Ze zakken echt weg.”

De voormalig speler van onder andere Ajax, PSV en Everton heeft een duidelijke aanwijzing voor de negatieve reeks en teamspirit bij PSV. “Spelers gaan weg en spelers zijn niet tevreden. Van Nistelrooy ziet het ook even niet meer zitten.”

Met het vertrek van Cody Gakpo (Liverool) en Noni Madueke (Chelsea) werden er tientallen miljoenen euro’s binnengehaald. Op sportief vlak valt het vertrek van de buitenspelers zwaar.

Van der Meyde heeft echter wel vertrouwen dat Ruud van Nistelrooy het tij weet te keren bij PSV. “Hij wil altijd winnen en gaat er echt voor. Hij wil zijn team gewoon goed laten voetballen, want dat zit ook in hem. Hij is een winnaar en dat wil hij overbrengen op zijn team, maar dat lukt nog even niet.”

PSV wint de Europa League

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Krijgt Van Nistelrooy PSV aan de praat?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
466+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie