‘Tottenham voelt zich genaaid door Slot en haalt uit’

Foto: ‘Tottenham voelt zich genaaid door Slot en haalt uit’

Bij Tottenham Hotspur is men bijzonder ontsteld over het feit dat trainer Arne Slot heeft besloten bij Feyenoord te blijven. De Londenaren vermoeden ‘dubbelspel’ van de coach, zo schrijft Sky Sports donderdag.

‘Tottenham blijft verbaasd en boos achter na geklapte Slot-deal’

James Olley, journalist van ESPN UK, meldt dat Tottenham ‘flink heeft uitgehaald naar Slot’. De club zou ‘totaal verbaasd’ zijn over het zoveelste blauwtje dat het loopt. Eerder zeiden trainer Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) en technisch directeur Dennis Te Kloese (Feyenoord) ook al ‘nee’ tegen de Spurs.

Volgens De Telegraaf bleef Feyenoord vasthouden aan een vraagprijs van twintig miljoen euro voor de trainer. “Voor Tottenham Hotspur was het al dagenlang duidelijk dat je bij Feyenoord, in tegenstelling tot vroeger, niet zomaar even kan shoppen”, schreef journalist Marcel van der Kraan in de krant.

Voor dat bedrag zou Tottenham dan overigens wel ook de assistenten Marino Pusic en Sipke Hulshoff, plus performance-coach Ruben Peeters er bij gekregen hebben. Desondanks kwam een deal er uiteindelijk niet.

Reactie Slot

Slot zelf reageerde al bij het Algemeen Dagblad: “Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij. Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord.”

Sluit Feyenoord het seizoen af met een zege op Vitesse?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Feyenoord had 15 miljoen voor Slot en co ook moeten accepteren

  • Eens
  • Oneens
1355+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie