‘Speler FC Utrecht regelde kaarten voor Feyenoord-fans in familievak’

Soccernews

FC Utrecht is een onderzoek gestart naar één van zijn spelers. Dat schrijft het Algemeen Dagblad zaterdag. Een nog onbekend lid van de selectie zou kaarten hebben geregeld voor supporters van Feyenoord in aanloop naar de competitiewedstrijd tussen Utrecht en de Rotterdammers van 19 januari dit jaar. Tijdens het duel ontstonden er diverse rellen in het familievak in De Galgenwaard.

Tijdens het duel, dat in een 2-5 zege voor Feyenoord eindigde, zou de politie met de nodige spoed enkele pelotons van de Mobiele Eenheid (ME) naar het vak gestuurd hebben. Daar bleek dat enkele Feyenoord-fans het familievak zouden zijn binnengedrongen. Inmiddels is duidelijk dat deze fans ‘gewoon’ kaarten hadden.

Feyenoord-supporter Johan van Z. beweerde vrijdag voor de rechtbank dat hij via een bevriende speler van FC Utrecht kaarten had weten te regelen voor de wedstrijd. “Dat vraag ik regelmatig en hij regelt altijd net zoveel kaartjes als ik wil”, aldus Van Z. Wie de betreffende speler is, wilde de supporter van Feyenoord niet vertellen.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie