Roda JC wil ‘supersub’ Daneels langer binnenboord houden

Foto: Roda JC wil ‘supersub’ Daneels langer binnenboord houden

Het in de Keuken Kampioen Divisie sterk presterende Roda JC wil Lennard Daneels langer vast gaan leggen. De aanvaller heeft een aflopend contract in Kerkrade, maar daar zit wel een cluboptie in voor als de Limburgers mochten promoveren naar de Eredivisie. Dat bevestigt manager voetbalzaken Robbie Servais tegenover SoccerNews.nl.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

De Belg scoorde dit seizoen tot nu toe vier keer, vaker als invaller, voor Roda JC. Afgelopen weekend was hij nog heel belangrijk voor de Kerkradenaren, toen hij diep in blessuretijd de derby in eigen huis tegen MVV met een afstandsschot wist te beslissen. “Wij zijn content met zijn prestaties”, legt Servais verder uit.

“Dus dat betekent dat we met hem door willen. Wij hebben een eenzijdige cluboptie in zijn contract als we promoveren. Maar dat weten we nu natuurlijk nog niet of dat gaat lukken, dus we zullen daarom met hem om de tafel moeten gaan zitten”, vervolgt de technische baas van Roda zijn relaas.

Servais vertelde al eerder aan SoccerNews dat hij de basisspelers Teun Bijleveld en Boyd Reith eveneens langer wil gaan vastleggen. Beide spelers hebben eveneens een aflopend contract in het Parkstad Limburg Stadion. “Voor Reith geldt overigens hetzelfde als voor Daneels: ook hij heeft een eenzijdige cluboptie in zijn contract staan dat wij kunnen verlengen wanneer we promoveren”, aldus Servais.

Roda JC heeft overigens te maken gekregen met twee tegenslagen qua blessures in het spitsenkorps deze week: Metehan Güclü en Marvin Pourié. Zij zijn voorlopig uitgeschakeld, net zoals de al enige tijd niet beschikbare Orhan Dzepar.

Roda is dé verrassing in de KKD dit seizoen

  • Eens
  • Oneens
344+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie