Richarlison dolgelukkig na droomavond: ‘Wist niet eens of ik het WK ging halen’

Foto: Richarlison dolgelukkig na droomavond: ‘Wist niet eens of ik het WK ging halen’

Brazilië startte donderdagavond het WK met een 2-0 overwinning op Servië. Beide doelpunten werden gemaakt door Richarlison, waarvan het tweede doelpunt wonderschoon was. De aanvaller was dan ook de grote man bij de Brazilianen en was na afloop dolgelukkig over één van de mooiste wedstrijden uit zijn leven.

Tegenover Gazete Esportiva sprak de aanvaller van een droom die is uitgekomen. “Vooral in de tweede helft waren we goed toen de tegenstander vermoeid raakte.” De aanvaller was zelf nog bang dat hij helemaal niet op het WK kon schitteren, gezien hij de laatste weken voor het WK met fysieke ongemakken kampte. “Vier weken geleden was ik nog aan het huilen vanwege de onzekerheid of ik wel mee zou gaan. De dag van de laatste test was een van de zwaarste dagen uit mijn leven.”

Gemotiveerde Richarlison

Richarlison leefde dan ook even tussen hoop en vrees. “Ik lag maar op die stretcher te wachten op de uitslag van de dokter, de tijd leek maar niet voorbij te gaan. Uiteindelijk heeft alle moeite die ik erin heb gestopt zich vanavond uitbetaald.”

De spits vertelde dat zijn motivatie hem heeft geholpen om het WK te halen. “Uiteindelijk hebben we de eerste wedstrijd in ieder geval gewonnen. Nu is het tijd om te gaan focussen op de volgende twee wedstrijden in de groepsfase.”

Verwacht jij dat Brazilië wereldkampioen wordt?

  • Ja, zijn de grootste kanshebber
  • Nee, ze gaan het WK niet winnen
32+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie