Voorspelling eindfase Groep C: Engelse zege en Servische comeback

Foto: Voorspelling eindfase Groep C: Engelse zege en Servische comeback

Er staan nog twee wedstrijden op het programma in Groep C, beide dinsdagavond om 21.00 uur. Hoewel Engeland er goed voor staat, is de eerste plaats nog niet zeker. De andere drie landen maken allemaal nog kans om bij de eerste twee te eindigen.

Allianz Arena

EURO Grp. C

25 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 25 juni 2024 21:02.

Denemarken favoriet tegen Servië

De bookmakers zien Denemarken als favoriet in het duel tegen Servië. Denemarken heeft de eerste twee wedstrijden gelijkgespeeld en mag niet verliezen van Servië. Bij een overwinning zijn de Denen zeker van de volgende ronde, terwijl een gelijkspel hen afhankelijk maakt van andere resultaten. Servië heeft veel topspelers, maar die hebben dit EK nog niet kunnen imponeren.

🇩🇰 Vs 🇷🇸: Geen doelpuntenspektakel

Het probleem ligt niet bij de verdediging van beide teams; zowel Denemarken als Servië hebben moeite met scoren dit toernooi. Dit lijkt ook zo te blijven in hun laatste groepswedstrijd.

Beide teams scoren niet

Voorspelling Denemarken – Servië

Hoewel Denemarken de favoriet is, betekent dat niet automatisch dat het land zal winnen. Servië beschikt in principe over een sterker team. De prestaties zijn nog niet geweldig geweest, maar het lijkt steeds iets beter te worden. Daarom voorspellen wij een overwinning voor Servië, met een odd van 3.20 bij BetMGM.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eindfase van Groep C.

BetMGM
3.20
Servië wint

RheinEnergieSTADION

EURO Grp. C

25 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 25 juni 2024 22:08.

Engeland favoriet

Engeland is logischerwijs favoriet in het duel tegen Slovenië. Slovenië heeft het tot nu toe goed gedaan, maar de verwachtingen zijn niet hoog. Engeland heeft gewonnen en gelijkgespeeld en staat met vier punten vrijwel zeker in de volgende ronde. Slovenië heeft twee punten en moet winnen om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Speler om op te letten en wedden: Harry Kane

Bij Engeland spelen enkele vedettes, zoals Jude Bellingham en Harry Kane. Kane scoorde niet in de eerste wedstrijd, maar was wel trefzeker tegen Denemarken. De topscorer allertijden van Engeland lijkt in het toernooi te groeien.

Harry Kane scoort

Voorspelling Engeland – Slovenië

Slovenië en Engeland hebben in elke wedstrijd tot nu toe gescoord. Als beide teams weer scoren, staan er al twee doelpunten op het bord. Beide landen willen het liefst winnen: Engeland om eerste te worden en Slovenië om zeker door te gaan. Beide teams zullen aanvallen als dat nodig is, wat kansen voor de tegenstander oplevert. Bij BetMGM krijg je een odd van 1.92 voor meer dan 2,5 doelpunten tijdens Engeland – Slovenië.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eindfase van Groep C.

BetMGM
1.92
Meer dan 2,5 doelpunten

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie