Voorspelling kwartfinales Copa América: Uruguay verrast tegen Brazilië

Foto: Voorspelling kwartfinales Copa América: Uruguay verrast tegen Brazilië

De komende dagen staan vier spannende kwartfinales op het programma in de Copa América. Terwijl Europa gericht is op het EK in Duitsland, vindt aan de andere kant van de wereld een ander belangrijk toernooi plaats. Welke vier landen zullen zich plaatsen voor de halve finales?

NRG Stadium

Copa America

5 juli 2024

03:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 juli 2024 09:08.

Argentinië favoriet tegen Ecuador

Argentinië wordt door de bookmakers terecht als favoriet gezien. Het land won de Copa América in 2021 en het WK in Qatar en is daarmee duidelijk de ploeg die op elk internationaal toernooi verslagen moet worden. Ecuador staat voor de zware taak om het Argentinië lastig te maken. Een mogelijk voordeel voor Ecuador is de onzekerheid rond het meespelen van Lionel Messi, die de vorige wedstrijd miste vanwege een blessure.

🇦🇷 Vs 🇪🇨: Aantal doelpunten door Argentinië

Argentinië heeft een sterke indruk gemaakt tijdens dit toernooi. In de groepsfase scoorde het team in totaal vijf doelpunten, waarvan Lautaro Martínez er vier voor zijn rekening nam. Tegen Ecuador is Argentinië wederom de favoriet en het is vrijwel zeker dat het team weer een aantal grote kansen zal creëren.

Meer dan 1,5 doelpunten door Argentinië

Voorspelling Argentinië – Ecuador

Argentinië kan hier eigenlijk alleen maar verliezen. Ecuador moet verslagen worden, met of zonder Messi. Dit brengt druk met zich mee, maar de Argentijnse selectie heeft bewezen goed met die druk om te kunnen gaan. Een overwinning van Argentinië lijkt dan ook voor de hand te liggen. Unibet biedt een odd van 2.23 voor de weddenschap ‘Rust/Eindresultaat: Argentinië/Argentinië’.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de kwartfinales van de Copa América.

Unibet
2.23
Rust/Eindresultaat: Argentinië/Argentinië

AT&T Stadium

Copa America

6 juli 2024

03:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 3 juli 2024 10:01.

Venezuela favoriet

De wedstrijd tussen Venezuela en Canada is moeilijker te voorspellen. Beide landen behoren niet tot de topfavorieten, maar Venezuela verraste door als eerste te eindige in de groep, met negen punten. Canada heeft individueel sterkere spelers, maar het spel van Venezuela is overtuigender geweest, waardoor het land de favorietenstatus krijgt.

Speler om op te letten en wedden: Salomón Rondón

Venezuela heeft weinig échte topspelers, maar Salomón Rondón is een belangrijke speler voor het team en was al eerder belangrijk met een doelpunt. Als het van iemand moet komen, is het van Rondón.

Salomón Rondón scoort

Voorspelling Venezuela – Canada

Ondanks de sterke spelers van Canada, zijn de prestaties van Venezuela zo goed dat het land de favoriet is voor deze wedstrijd. Unibet biedt een odd van 2.70 voor een overwinning van Venezuela binnen de reguliere speeltijd.

Unibet
2.70
Venezuela wint

State Farm Stadium

Copa America

7 juli 2024

00:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 3 juli 2024 10:01.

Colombia favoriet tegen Panama

Colombia heeft ook verrast tijdens dit toernooi. Het is bekend dat Colombia goede spelers heeft, maar dat het land als eerste zou eindigen in de groep was onverwacht. James Rodríguez speelt momenteel in Brazilië en leek bijna met voetbalpensioen te gaan, maar hij laat zijn talent weer zien met drie assists.

🇨🇴 Vs 🇵🇦: Geen doelpuntenspektakel

Colombia is de duidelijke favoriet in de wedstrijd tegen Panama. Hoewel Panama het goed heeft gedaan in de groepsfase, lijkt dit het eindstation te zijn. De sterke defensie van Colombia zal Panama waarschijnlijk tegenhouden.

Beide teams scoren niet

Voorspelling Colombia – Panama

Het moet vreemd lopen wil Colombia deze wedstrijd niet winnen. Een overwinning met Handicap -1 voor Colombia heeft bij Unibet een odd van 1.91. Rodríguez lijkt zijn team namelijk weer bij de hand te gaan nemen en zo van Panama te gaan winnen.

Unibet
1.91
Colombia wint met Handicap -1

Allegiant Stadium

Copa America

7 juli 2024

03:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 3 juli 2024 10:02.

Brazilië de favoriet

Brazilië is meestal de favoriet tegen Uruguay bij de bookmakers, maar deze keer liggen de kansen dichter bij elkaar. Brazilië werd met moeite tweede in de groep, terwijl Uruguay overtuigend speelde zoals bij de 5-0 overwinning op Bolivia. Het vertrouwen aan de Uruguayaanse kant is groot, vooral door hun spel. Brazilië is echter nooit te onderschatten, hoewel het land Vinícius Júnior moet missen vanwege een schorsing.

Speler om op te letten en wedden: Darwin Núñez 

Luis Suárez zit nog altijd bij de selectie van Uruguay, maar speelt niet meer elke wedstrijd. De nieuwe spits is Darwin Núñez van Liverpool, die tijdens dit toernooi indruk maakt.

Darwin Núñez scoort

Voorspelling Uruguay – Brazilië

Hoewel Brazilië de favoriet is bij de bookmakers, denken wij dat Uruguay voor een verrassing kan zorgen. Dit is voor Uruguay hét moment om toe te slaan tegen Brazilië. De Brazilianen lijken namelijk in een mindere vorm te verkeren. De odds voor een overwinning van Uruguay bij Unibet zijn 2.80.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de kwartfinales van de Copa América.

Unibet
2.80
Uruguay wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie