PSV start met Schouten in de achterhoede tegen Dortmund

Foto: PSV start met Schouten in de achterhoede tegen Dortmund

In het Champions League-duel met Borussia Dortmund start PSV met Jerdy Schouten in de verdediging. Dat betekent dat André Ramalho op de bank plaatsneemt. Op het middenveld van de Eindhovenaren spelen Joey Veerman, Ismaël Saibari en Malik Tillman. Bakayoko is weer hersteld van ziekte en start in de basis.

Dit is de opstelling van PSV tegen Dortmund

Afgelopen vrijdag ontbrak Bakayoko nog in het duel tegen Heracles Almelo vanwege ziekte. Maandag liet Peter Bosz echter op zijn persconferentie weten dat de aanvaller weer herstellende was en gewoon weer in de basis zal verschijnen tegen Dortmund. Ricardo Pepi, die tegen Heracles speelde, zal daarom weer plaatsnemen op de bank.

Opvallend genoeg zal ook Ramalho op de bank plaatsnemen. Verwacht werd dat de terugkeer van Saibari (die vrijdag niet speelde vanwege lichte rugklachten) slecht nieuws zou betekenen voor Tillman. Hij behoudt echter zijn positie in het elftal; Bosz kiest ervoor om tegen Dortmund voor voetbal te gaan en laat Schouten achterin spelen. Ramalho moet dus plaatsmaken.

Opstelling PSV

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Saibari, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie