Oude clubs en voormalig ploeggenoten reageren op stoppen Bale

Foto: Oude clubs en voormalig ploeggenoten reageren op stoppen Bale

Het bericht van Gareth Bale om te stoppen met voetbal, heeft de nodige reacties losgemaakt. Zo reageerden zijn oude clubs en voormalig teammaten op het nieuws.

Southampton, Tottenham Hotspur en Los Angeles FC reageerden razendsnel op het afscheid van de 33-jarige Welshman. Bij Real Madrid duurde dat wat langer, maar inmiddels heeft ook De Koninklijke Bale gefeliciteerd met een geweldige carrière. In Madrid was de aanvaller, zeker in zijn laatste periode, niet altijd even geliefd. Hij zette onder meer kwaad bloed door na een zege met de nationale ploeg van Wales een spandoek erbij te halen met de tekst: ‘Wales, golf, Madrid. In die volgorde‘. Bale is een groot golffanaat en besteedde ook tijdens zijn loopbaan daar veel tijd aan.

Onder meer Michel Vorm reageerde op Instagram met drie klappende handjes, de twee speelden samen bij Tottenham. Voormalig FC Groningen-speler en Fins international Tim Sparv, die bij Southampton een jaar samenwerkte met Bale, noemt het op Twitter ‘een genot’ om mét en tegen Bale te hebben kunnen spelen. 

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie