Jordanië in harde wedstrijd voorbij Saoedi-Arabië

Soccernews

Tegen Japan leek Jordanië al lange tijd naar de drie punten te grijpen, maar in de laatste minuut van de wedstrijd zorgde VVV-speler Maye Yoshida voor een puntenverdeling. Tegen Saoedi-Arabië hield de ploeg wel stand en ging als winnaar van het veld af. De eindstand werd 1-0.

De wedstrijd ging meteen fel van start en Odai Yousef Ismail Al Saifi greep al meteen naar de eerste gele kaart van de wedstrijd. Hij ging hard door op zijn tegenstander en een rode kaart werd hem al na vijf minuten gespaard.

Ondanks al de hare overtredingen besloot de arbiter van dienst amper kaarten uit te delen. Amer Deeb Mohammad Khalil was de uitblinker van de wedstrijd en wist deze wedstrijd te bekronen met een assist. Hij zette Beha’a Abdulrahman voor het doel, die het winnende doelpunt vlak voor rust kon binnenschieten.