Jong PSV-trainer kon naar WK: “Doe dit werk graag”

Foto: Jong PSV-trainer kon naar WK: “Doe dit werk graag”

PSV schoof aan het begin van dit seizoen Ruud van Nistelrooij door van Jong PSV naar het eerste elftal. Bij de beloften gebeurde hetzelfde: assistent Adil Ramzi werd daar de hoofdtrainer. De voormalig aanvaller had de kans om naar het WK te gaan, maar liet deze schieten voor zijn werk bij PSV.

Ramzi kon in de winterstop met de nationale ploeg van Marokko meegaan naar het WK in Qatar. De voormalig international van het land bedankte voor die eer. Zijn functie bij Jong PSV, waar Ramzi hoofdtrainer is, vindt hij op dit moment beter passen. “Het opleiden van spelers helpt enorm in mijn ontwikkeling”, vertelt Ramzi tegen de NOS.

Ramzi heeft natuurlijk wel ambities. “Ik doe dit werk op dit moment graag, maar wanneer ben je klaar voor de volgende stap?”, vraagt hij zich hardop af. “Ik voel wel dat ik op mijn eigen benen kan staan”, zei hij daarna.

Dat doet de trainer nu bij de beloften van PSV. In de toekomst hoopt hij op andere teams. Dat hoeft niet per se bij een club te zijn. “Mijn ambitie is om uiteindelijk een eerste elftal te trainen. Maar als bijvoorbeeld Jong Oranje met een aanbieding komt, dan doe ik dat natuurlijk met trots. Ik zou van die uitdaging nog completer worden.”

Jong PSV staat onder leiding van Ramzi op de veertiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Ramzi speelde in 34 wedstrijden 41 punten bij elkaar, drie punten minder dan vorig seizoen na 38 wedstrijden.

Zit Ramzi aan zijn plafond?

  • Ja
  • Nee
69+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie