Henk van Stee per direct weg bij Sparta

Foto: Henk van Stee per direct weg bij Sparta

Het zat er natuurlijk al een beetje aan te komen, maar Sparta Rotterdam heeft op dinsdagochtend dan ook daadwerkelijk de knoop doorgehakt: de nummer zestien van de Eredivisie neemt per direct afscheid van zijn technisch directeur Henk van Stee.

Op de officiële clubwebsite kunnen we het volgende statement lezen: “Sparta Rotterdam en technisch directeur Henk van Stee nemen afscheid van elkaar. Na onderling overleg is besloten dat het voor de club het beste is als de wegen zich scheiden. De club heeft behoefte aan rust en duidelijkheid. De focus van iedereen bij Sparta Rotterdam moet gericht zijn op sportieve prestaties. Met de komst van een nieuwe technische man gaan wij ervoor zorgdragen dat de club klaar is voor de aanstaande transferwindow en het team in overleg met de technische staf versterken voor de tweede helft van de competitie.”

Sparta vervolgt: “Sparta heeft gisteren ook kennisgenomen van het gepubliceerde artikel waarbij (voormalig) medewerkers vragen om een einde te maken aan de onrust binnen de club. In de komende periode gaat de club, zoals ook de afgelopen periode gedaan is, in gesprek met haar medewerkers om duidelijkheid te geven en vragen te beantwoorden.”

Gisteren toonde Van Stee zich juist nog strijdbaar: “Alles wat ik doe is in het belang van de club. Ik heb niets te verbergen. Als de club wordt doorgelicht, dan wel met naam en toenaam en niemand anoniem. Met open vizier. Want dan komen de feiten boven water en zullen jullie zien dat ik gelijk heb.”

Degradeert Sparta uit de Eredivisie? Bet365 heeft de quotering bepaald op 2.87!

Terecht?

  • Ja
  • Nee
59+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie