GEHEIM voor FEYENOORD en VITESSE verliest NOOIT bij NEC | SN Weekly met Anouk Hoogendijk #14

Foto: GEHEIM voor FEYENOORD en VITESSE verliest NOOIT bij NEC | SN Weekly met Anouk Hoogendijk #14

Feyenoord neemt het morgenavond op tegen Atlético Madrid in de Champions League en dat wordt ongetwijfeld een zware kluif voor de Rotterdammers. Althans, in zijn carrière maakte Roy Makaay heel wat doelpuntjes tegen de Madrilenen en in de veertiende aflevering van SN Weekly voorziet hij zijn oude club van advies. Daarnaast spreekt presentatrice Anouk Hoogendijk met Marco van Ginkel, die met Vitesse met 1-3 won van NEC in de Gelderse derby!

Ingrediënten SN Weekly aflevering 14: PSV-Sevilla, Feyenoord-Atlético, Roy Makaay, Marco van Ginkel en Ajax-toppers!

Winnen in het Wanda Metropolitano, dat is niet veel clubs gegeven. Maar Roy Makaay weet wel hoe je af moet rekenen met Atlético Madrid. Dat deed hij meermaals met Deportivo La Coruña en in totaal scoorde hij negen keer tegen de Madrilenen. Wat was zijn geheim? “De bal tussen de palen mikken…” De keeper die hij meerdere keren versloeg werd later zelfs zijn buurman: “Daar hebben we het nog weleens over gehad…”

Hij denkt wel dat Feyenoord het moeilijk krijgt: “Atlético is goed in vorm. Ik heb ze vorige week toevallig een klein stukje tegen Real Madrid gezien en die poetsten ze aardig van het veld af.” Das Phantom voorspelt daarom een ‘heet avondje. “Maar doordat ze de vorige keer van Celtic hebben gewonnen kunnen ze daar met een iets meer ontspannen gevoel heen gaan, iets minder druk.”

NEC-Vitesse of AC Milan-Internazionale?

Vitesse won van NEC in de Gelderse derby (de Nijmegenaren wisten de laatste zeven keer niet te winnen) en Marco van Ginkel scoorde de 0-1. Maar hoe verhoudt die derby zich tot de andere die hij speelde? Nou, ik heb ook AC Milan tegen Inter gespeeld. Dat is een iets ander toneel, maar dat komt ook door de clubs, de stadions, dat is vele malen groter. Maar nu ik bij Vitesse zit is dit één van de mooiste wedstrijden van het jaar. Honderd procent!”

SN Weekly met Anouk Hoogendijk

In SN Weekly blikt presentatrice Anouk Hoogendijk samen met jou terug op de afgelopen voetbalweek en vooruit op al dat ‘voetbalmoois’ wat komen gaat. SN Weekly komt elke dinsdag online op het YouTube-kanaal van SoccerNews.nl en daar wil jij natuurlijk als allereerste bij zijn! Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Gaan de Nederlandse clubs het goed doen in Europa?

  • Ja
  • Nee
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie