‘Fantastisch podium voor Feyenoord, een schitterende uitdaging’

Foto: ‘Fantastisch podium voor Feyenoord, een schitterende uitdaging’

Vanmiddag werd het lot van Feyenoord gekoppeld aan Shakhtar Donetsk, in de knock out-fase van de Europa League. Het eerste duel wordt gespeeld in Polen, wegens de oorlog in Oekraïne. Er zullen dan gaan Feyenoord-fans welkom zijn omwille van een uitstaande UEFA-straf.

“Logistiek voorzie ik geen grote problemen”, reageert directeur Dennis Te Kloese voor de camera van RTV Rijnmond. “Het is natuurlijk een unieke situatie waar Shaktar in zit, aan de andere kant is het wel prettig dat we nu weten tegen wie we spelen en waar we spelen. We kunnen ons gaan organiseren en ons er op instellen.”

Voor de return mag De Kuip slechts deels gevuld gaan worden. “We beginnen eind volgende week met de kaartverkoop en dan zal alles duidelijk gemaakt worden: de prijzen, waar iedereen zit en hoe.” Te Kloese meldt verder dat er nu geen voorwaardelijke straffen meer open staan bij de UEFA.

‘Europa League fantastisch podium’

De loting volgde hij uiteraard op de voet. “Je ziet de ploegen voorbij komen en dan denk je toch, buiten het feit dat je in deze fase van de competitie geen makkelijke ploeg meer te treffen is, dat het ook heel moeilijk is om te zeggen ‘ik zou die of die willen hebben’, want daar zou je op dit moment niet zo in moeten staan. Dit podium is voor Feyenoord fantastisch. Het is ook een schitterende uitdaging, natuurlijk voor ons elftal en iedereen in de organisatie, maar het is ook een podium om te laten zien hoever we gegroeid zijn. Er is zeker nog een kans om door te ontwikkelen en stappen vooruit te maken. Ik denk dat we daar trots op mogen zijn.”

Gaat Feyenoord Shakhtar uitschakelen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
123+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie