Eto’o verkast naar Rusland en wordt best betaalde voetballer ter wereld

Soccernews

Samuel Eto’o heeft eindelijk zijn gewenste transfer naar Rusland. De aanvaller verkast naar Anzhi Makhachkala. Naar verluidt ontvangt Internazionale ongeveer 25 miljoen euro plus bonussen voor de spits die twintig miljoen euro per jaar gaat verdienen. Met de transfer wordt Eto’o de best betaalde voetballer ter wereld.

“Dinsdag is een overeenkomst bereikt tussen de voetbalclubs over de transfer van Samuel Eto’o. Anzhi is dankbaar voor de professionele en constructieve houding van Internazionale”, luidt de verklaring van Anzhi. Woensdag ondergaat de dertigjarige spits een medische keuring. Als hij die doorstaat zal hij een contract voor drie seizoenen tekenen bij Anzhi. Waarschijnlijk zal Eto’o donderdag aansluiten bij de spelersgroep.

Bij Inter speelde Eto’o twee seizoenen. Daar scoorde hij 33 keer in 67 competitieduels. Eerder was hij vijf seizoenen actief voor FC Barcelona waar hij in totaal 198 doelpunten scoorde in 372 wedstrijden. Daarvoor kwam de kameroener uit voor RCD Mallorca, Real Madrid, RCD Espanyol en CD Leganés.

[b]Update 00:48 uur:[/b]
Er bestaat onduidelijkheid of Eto’o daadwerkelijk de best betaalde voetballer ter wereld wordt. Een woordvoerder van Anzhi beweert namelijk tegenover de [i]BBC[/i] dat zijn jaarsalaris ‘slechts’ tien miljoen euro bedraagt. Dit is een bedenkelijke verklaring omdat de Kameroener in dat geval minder gaat verdienen dan bij Internazionale.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie