EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

EK 2024: Het wedstrijdschema van donderdag (20 juni)

Foto: EK 2024: Het wedstrijdschema van donderdag (20 juni)

Na woensdag begonnen te zijn met de tweede serie groepswedstrijden, gaat het EK deze donderdag onverminderd verder. Je kunt op de bank genieten van de volgende drie duels: Slovenië speelt tegen het nog puntloze Servië, Denemarken hoopt te stunten tegen Engeland en ‘s avonds is het tijd voor een heerlijke ontmoeting tussen Spanje en Italië.

Slovenië – Servië (Groep C)

Voor Servië is het duel met Slovenië nu al een beslissende pot. De Serviërs staan als enige groepslid van Groep C nog op nul punten. Om nog zicht te houden op plaatsing voor de volgende ronde, is het behalen van een resultaat cruciaal. Eerder deze week hoorde het Servische elftal wel slecht nieuws: Filip Kostic heeft het toernooi met een blessure verlaten.

Denemarken – Engeland (Groep C)

Hoewel de Engelsen altijd ‘it’s coooming home‘ roepen, zullen ze in Denemarken ook graag zien dat de Henri Delaunay Trophy thuis (of hjem) komt. De Denen speelden in hun openingsduel met 1-1 gelijk tegen Slovenië, maar zag dat Engeland de nodige moeite had met Servië. Straffen de Denen de arrogantie van Harry Kane en co af? Misschien wel, maar de Engelsen zijn natuurlijk gebrand op revanche na de verloren finale van 2021.

Spanje – Italië (Groep B)

Spanje maakte korte metten met Kroatië in hun eerste groepswedstrijd in Groep B. Jongeling Lamine Yamal leverde een wereldassist af en liet op 16-jarige leeftijd zijn ook op het Europese toneel mee te kunnen. Met de ruime overwinning bevestigde Spanje dat het een van de favorieten voor de titel is. Voor titelverdediger Italië gold dat in mindere mate. Hoewel er werd gewonnen, leek de Squadra Azzura eerst te verslikken. Door de snelste EK-goal ooit moesten de Italianen een hele vroege achterstand wegpoetsen. Kan Italië zich tegen Spanje wel laten gelden?

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie