De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: weer een record?

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: weer een record?

Het weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd om te genieten. Zoals gebruikelijk zetten we ook deze week weer de beste uitzendingen van het voetbalweekend op het rijtje. Zowel op zaterdag als zondag zijn er topwedstrijden te zien en dus zetten wij waar en wanneer je ze kunt zien op een rij!



Zaterdag 31 oktober



In Nederland starten we de laatste zaterdag van de maand, op Halloween, een aantal goede wedstrijden in de Eredivisie. Hoe eng de uitslagen worden? Dat is nog maar de vraag. Vanaf 18.45 uur zullen we het langzaam maar zeker gaan ontdekken.



Een greep uit de leukste uitzendingen in de Eredivisie van 31 oktober hieronder:


18.45 uur op FOX Sports 1: FC Twente – PEC Zwolle, 20.00 uur op FOX Sports 2: Ajax – Fortuna Sittard, 20.00 uur op FOX Sports 3: FC Groningen – VVV-Venlo, 21.00 uur op FOX Sports 1: Willem II – Vitesse


Er is natuurlijk maar één manier om oktober af te sluiten en dat is met een avond vol Eredivisie-voetbal. Met vier wedstrijden op de planning zou je verwachten dat er een paar mooie affiches te vinden zijn. Toch valt het relatief gezien tegen. Alleen bij Ajax kan het mogelijk een superstunt worden.



Waar het een week eerder 0-13 werd tegen VVV, verwachten we niet per se dat er wederom een record gebroken wordt natuurlijk. Wel is het mogelijk dat er weer flink wat doelpunten vallen, gezien Fortuna nog geen vliegende start heeft gemaakt. 



Verder is het de vraag of VVV zichzelf bij elkaar heeft weten te rapen. Uit in Groningen mag dit gaan blijken. De ploeg van Arjen Robben is de tegenstander, ondanks dat de vedette zelf niet aanwezig zal zijn bij de wedstrijd. Hij werd niet opgenomen in de selectie.


Een greep uit de leukste uitzendingen omtrent buitenlands voetbal van 24 oktober hieronder:

15.45 uur op Ziggo Sport: Burnley – Chelsea, 18.05 uur op Ziggo Sport: Liverpool – West Ham United, 20.35 uur op Ziggo Sport: Alavés – FC Barcelona

Ook in het buitenland staan mooie affiches op het programma. Hoewel er geen krakers zijn zoals vorig weekend, kunnen we nog steeds aanschuiven voor een aantal toffe wedstrijden van onze favorieten uit Engeland en Spanje. De dag begint in het Verenigd Koninkrijk, waar Burnley thuis het nieuwe Chelsea van Frank Lampard verwacht.



Na een uitstekende wedstrijd van Hakim Ziyech afgelopen week zal de oefenmeester misschien wat meer gaan spelen met zijn opstelling. De aanvaller werd immers niet zonder reden binnengehaald. Lampard zal zichzelf dan ook wel achter de oren krabben, want ondanks al het nieuwe talent staat de club slechts tiende. Werk aan de winkel dus! 



In de Premier League kun je tevens nog genieten van Liverpool dat het in eigen huis opneemt tegen West Ham United. De kampioen van Engeland staat gedeeld eerste en heeft drie punten nodig om Everton mogelijk af te schudden. Hetzelfde geldt ook voor Barcelona in La Liga. Het team van Koeman neemt het uit op tegen Alavés en moet nu toch echt gaan winnen om een nieuw drama te voorkomen. De zeven punten uit vijf wedstrijden voldoen simpelweg niet.




Zondag 1 november



De eerste dag van november luiden we direct met een goed aantal wedstrijden in. De Eredivisie vervolgt de zevende speelronde met vijf wedstrijden, terwijl het buitenland weer twee toffe potten op de planning heeft. 



Een greep uit de leukste uitzendingen in de Eredivisie van 1 november hieronder: 


12.15 uur op FOX Sports 2: Heracles Almelo – FC Utrecht, 14.30 uur op FOX Sports 1: Sparta – sc Heerenveen, 14.30 uur op FOX Sports 2: FC Emmen – Feyenoord, 16.45 uur op FOX Sports 1: PSV – ADO Den Haag, 20.00 uur op FOX Sports 1: AZ – RKC Waalwijk


Op de eerste dag van november zijn er genoeg wedstrijden om met extra aandacht op te letten. Zo moet Feyenoord zich zien te herpakken na een blamage in de Europa League. Of dit op De Oude Meerdijk gaat lukken, is alleen nog maar de vraag. Emmen verliest in eigen huis niet zo snel. Of daar tegen de Rotterdammers verandering in komt, moet blijken.



Later op de middag mag PSV tevens niet vergeten worden. Door het ontbreken van een groot aantal spelers is iedere pot met de Eindhovenaren op het moment interessant om naar te kijken. Hetzelfde geldt voor AZ dat iedere wedstrijd haar voorsprong in de tweede helft weer uit handen geeft. 


Een greep uit de leukste uitzendingen omtrent buitenlands voetbal van 1 november hieronder:

17.00 uur op Ziggo Sport Voetbal: Manchester United – Arsenal, 20.55 uur op Ziggo Sport: Valencia CF – Getafe CF

In het buitenland maken we ons voor de zondag op voor een rustige dag. Wederom staat slechts één kraker op de planning, terwijl de andere wedstrijden redelijk tam zijn. Dit keer is het Manchester United dat het op Old Trafford mag opnemen tegen Arsenal. Na een matige wedstrijd tegen Chelsea vorige week wordt nu toch wel wat vuurwerk verwacht tegen de Gunners.



Het weekend sluiten we af met La Liga. Daar strijden Valencia en Getafe tegen elkaar om drie punten. Laatstgenoemde blijkt ondanks de gehekelde strategie effectief in haar spel, dus vraag van de avond is of Valencia hier doorheen weet te spelen. Iets voor negen zullen we het meemaken.

Gaat Ajax zijn eigen record al weer breken?

  • Ja
  • Nee
23+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

11:34
0+
Saibari geeft update over de status van Tillman: ‘Hij leeft nog’
11:21
4+
Genee over VI-gast: ‘Zal niet zeggen depressief, maar wel zwaar somber’
11:04
19+
‘Promovendus Willem II wil speler weghalen bij Feyenoord’
10:50
157+
Joey Kooij op opmerkelijke plek gespot: ‘Kan toch goddomme niet waar zijn?’
10:35
85+
Vader Danny ‘verklapt’ op tv waar Daley Blind volgend jaar speelt
10:20
38+
Eredivisie-revelatie (35) ‘had best bij Feyenoord kunnen spelen’
10:01
151+
El Ahmadi walgt van Derksen en Gijp: “Ik ben exact wat zij willen zijn”
09:39
69+
‘Xavi Simons maakt huurterugkeer’
09:31
751+
‘Ajax krijgt groot Ziyech-nieuws’
09:24
10+
Getafe-president wil Mason Greenwood behouden: ‘Erg blij met hem’
09:13
643+
‘Dit wordt de nieuwe trainer van Ajax’
09:00
54+
Jordi Cruijff gecharmeerd van Peter Bosz: ‘In het rijtje van Guardiola en Koeman’
08:34
356+
Liverpool meldt zich in race voor Bakayoko: ’50 miljoen schrikt niet af’
08:20
85+
‘Ten Hag gaat ontslagen worden, ongeacht mogelijke bekerwinst’
07:54
51+
Gestolen Gouden Bal van Maradona wordt geveild: ‘Miljoenen waard’
07:35
134+
Borussia Dortmund dist PSG-post van vier jaar geleden
23:42
374+
Derksen pleit voor Ajax-kandidaat: ‘Liever hij dan zo’n dure buitenlander’
23:20
226+
‘Ik denk dat er zeker topclubs zijn die Giménez nog willen hebben’
22:52
105+
Maatsen met Dortmund naar eerste Champions League-finale sinds 2013
22:35
350+
PSV spreekt opmerkelijke Noa Lang-statements tegen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie