‘Dansleraar’ Jans: “Ik dacht toen: wat een brutale snotapen”

Soccernews

Mocht PEC Zwolle zondag opnieuw de beker winnen, dan zullen veel voetballiefhebbers ongeduldig wachten op de huldiging. Zou Ron Jans weer gaan dansen? Vorig jaar werd de trainer van PEC een hit op internet met zijn dansje. Dat heeft hij uiteindelijk geweten ook.

“Soms sta je op een podium en doe je een klein dansje”, lacht Jans op de website van FC Groningen, de tegenstander in de finale en zijn ex-werkgever. “Langs de lijn bij een amateurwedstrijd kwamen er jongens naar me toe met de vraag of ik een dansje wilde doen. Toen dacht ik nog ‘wat een brutale snotapen’, maar had ik nog niet door dat het op internet zo’n hit was.”

“Ik had gehoopt dat ik zou worden herinnerd als voetbaltrainer en niet als dansleraar”, grapt de oefenmeester. “Afgelopen maandag heb ik op de radio als verzoeknummer ‘Dancing Fool’ van Frank Zappa aangevraagd bij Langs de Lijn. Ik ga het dansje niet op verzoek doen, maar wat ik wel doe als we de beker winnen dat weet ik ook nog niet.”

[youtube]http://www.youtube.com/v/cym6agdnck0[/youtube]

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie