Complimenten voor Feyenoord-fans: “Geweldig gedragen”

Foto: Complimenten voor Feyenoord-fans: “Geweldig gedragen”

De Feyenoord-aanhang heeft zich in grote lijnen goed gedragen in Berlijn. In aanloop naar het Conference League-duel met 1. FC Union Berlin waren de zorgen groot, maar uiteindelijk viel het reuze mee.

Wint Feyenoord de Conference League? Win dertien keer je inleg bij bet365!

“99 procent van de supporters die naar Berlijn zijn afgereisd heeft zich geweldig gedragen”, stelt Sinclair Bischop, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, in Podcast Feyenoord. “Je kunt de aanhoudingen of de bekladding van de Berlijnse muur er dan wel weer uitlichten, maar het is een utopie om te denken dat er bij zo’n evenement helemaal niks gebeurt. 99 procent van de mensen kwam voor het feest en heeft er een feest van gemaakt.”

Frank Stout is het daarmee eens. “Ik ben heel blij voor de club Feyenoord dat allemaal goed is gegaan. Laten we hopen dat het zo doorgaat tot aan misschien wel Tirana”, zo verwijst hij naar de finale van de Conference League. “En we nog veel meer van dit soort mooie trips mogen beleven, met heel veel mensen die Feyenoord een warm hart toedragen.”

Gemoedelijk

Dennis van Eersel vond de sfeer in Berlijn ‘echt top ondanks de regen’. “Ik had vooraf ook zorgen over de politie omdat ze misschien bij het minste geringste zouden optreden. Dat was uiteindelijk niet het geval. Ze hebben de-escalerend opgetreden. De supporters hebben uiteindelijk een heerlijke bekroning meegemaakt in het uitvak.”

Feyenoord won met 1-2 bij Union Berlin. Europese overwintering is daardoor nabij.

Eens?

  • Ja
  • Nee
190+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie