Brands over zoektocht PSV: “Ajax en Feyenoord?”

Foto: Brands over zoektocht PSV: “Ajax en Feyenoord?”

Marcel Brands verwacht op korte termijn geen nieuwe technisch directeur bij PSV. Volgens de algemeen directeur zit dit proces nog niet in de afrondende fase.

Op een evenement van de Supportersvereniging PSV liet Brands zich uit over de status van de zoektocht. “Intern hadden we al snel afgesproken dat we eerst zouden gaan kijken hoe we de functie in zouden gaan vullen en met welk profiel”, vertelde hij tijdens de Talkshow Eeuwig Trouw. “Ik heb zelf veel gesprekken gehad met veel geledingen binnen de club. Zelf hadden we dat we de januari-window nog wel intern kunnen oplossen, maar richting het nieuwe seizoen moet er een nieuwe technisch directeur komen.

Concurrentie

Of het een nadeel is dat ook concurrerende clubs op zoek zijn? “Ik kan natuurlijk niet in de keuken van Ajax of Feyenoord kijken, dus ik weet niet wat voor profiel zij hebben. Ajax heeft nu al twee mensen lopen en ik weet niet of ze daar nog iemand bij willen halen. Feyenoord wist een tijdje terug nog niet wat ze wilden. De KNVB is al een tijdje op zoek en ik las van de week dat ook de Eredivisie CV nu een technisch manager zoekt.”

Theoretisch zou Brands het zelf ook nog kunnen doen, maar stelt hij: “Ik heb me met volle energie voorbereid, ook met de andere directieleden en met de rvc. Dan ga je niet meteen terugswitchen naar dit scenario.” Daar voegt hij aan toe: “Een naam hebben we nog niet, maar ik verwacht wel dat we begin januari al met de gesprekken kunnen beginnen. We zoeken iemand die veel potentie heeft. Het is een heel belangrijke functie binnen PSV, zeker voor de lange termijn.”

Estadio R. Sanchez Pizjuan

Europa League Final Stage

16 februari 2023

21:00

Sevilla
PSV Eindhoven
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 februari 2023 13:32.

Is deze PSV-koers de juiste?

  • Ja
  • Nee
337+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie