10 spelers bij de topdrie met een aflopend contract

Foto: 10 spelers bij de topdrie met een aflopend contract

Het nieuwe kalenderjaar is alweer aanstaande en dat is voor spelers met een aflopend contract op zak een interessant moment. Ook bij de traditionele topdrie (Ajax, Feyenoord en PSV) lopen er spelers rond met een onzekere toekomst. [i]SoccerNews.nl[/i] zet er tien op een rijtje.

[b]10. Diederik Boer[/b]
We beginnen dit overzicht met de huidige reservedoelman van Ajax. Boer had gehoopt op de plek onder de lat toen Jasper Cillessen voor FC Barcelona koos, maar André Onana kreeg de voorkeur van trainer Peter Bosz. De oud-doelman van PEC Zwolle hoeft niet te rekenen op veel speeltijd en dat maakt de komende beslissing extra interessant.

[img]//uploads/diederik-boer(ajax)(25-10-2016).jpg[/img]

[b]9. Simon Poulsen[/b]
Poulsen imponeerde als back van AZ en dus besloot PSV de samenwerking aan te gaan. De Deense back accepteerde de hevige concurrentiestrijd, maar kreeg al snel te maken met blessureleed en kreeg het mede daardoor niet voor elkaar om de Eindhovense critici te overtuigen.

[img]//uploads/andrew-driver(de-graafschap)-simon-poulsen(jong-psv)(21-11-2016).jpg[/img]

[b]8. Florian Jozefzoon[/b]
We blijven even bij regerend landskampioen PSV, dat zich over meerdere aflopende contracten moet buigen. Ook Jozefzoon ligt tot komende zomer vast. De aanvaller is alweer lange tijd fit na een zware blessure, maar spelen doet hij nauwelijks en dus lijkt in zijn geval een vertrek wel zeker.

[img]//uploads/florian-jozefzoon(psv)(03-04-2016).jpg[/img]

[b]7. Thulani Serero[/b]
Serero stond eind vorig seizoen nog in de basis bij Ajax, maar tijdens de voorbereiding werd hij al buiten de A-selectie gezet. De Zuid-Afrikaan is als overbodig beoordeeld. Deze winter kan de middenvelder voor een vertrek kiezen, al is iets langer wachten gezien het aflopende contract óók interessant.

[img]//uploads/thulani-serero(ajax)(18-11-2016).png[/img]

[b]6. Joshua Brenet[/b]
We keren terug naar PSV. De momenteel geblesseerde Brenet heeft in Eindhoven een goede indruk achtergelaten en debuteerde zelfs al in het Nederlands elftal. In zijn geval lijkt een langer verblijf de meest logische optie, ook al omdat er sprake is van een eenzijdige optie in het contract.

[img]//uploads/joshua-brenet(psv)(21-11-2016).jpg[/img]

[b]5. Brad Jones[/b]
Jones maakte vorig seizoen een betrouwbare indruk bij NEC en dus haalde Feyenoord hem in de zomer op. Als vervanger van de herstellende Kenneth Vermeer heeft de ervaren Australiër het goed opgepakt, maar veel zal afhangen van de komende maanden omtrent eventuele contractverlenging.

[img]//uploads/brad-jones(feyenoord)(07-08-2016).jpg[/img]

[b]4. Luciano Narsingh[/b]
De naam van Narsingh mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. De vleugelaanvaller leek afgelopen zomer al te verkassen, maar een buitenlands avontuur bleef uit en dus wacht in januari een nieuwe kans. Mocht ook dat mislukken, dan lijkt de snelle Narsingh opnieuw met PSV om de tafel te gaan zitten.

[img]//uploads/luciano-narsingh(psv)(16-11-2016).png[/img]

[b]3. Dirk Kuyt[/b]
Kuyt keerde in de zomer van 2015 terug bij Feyenoord en dat is goed uitgepakt, ook al liggen de hoogtijdagen reeds achter de Katwijker. De ervaren aanvaller, dit seizoen vooral actief als middenvelder, koos na het voorbije seizoen voor een nieuw éénjarig contract en in 2017 zal datzelfde denkproces opnieuw plaatsvinden.

[img]//uploads/dirk-kuyt(feyenoord)(20-11-2016)(1).jpg[/img]

[b]2. Lasse Schöne[/b]
Schöne speelt al zijn gehele carrière als seniorprof in Nederland. De Deense middenveld is via een omweg uitgekomen bij Ajax, waar hij inmiddels weer een vaste pion op het middenveld is. Schöne staat open voor contractverlenging in Amsterdam, ook al is dit mogelijk zijn laatste kans om nog een mooie stap te maken.

[img]//uploads/lasse-schone(ajax)(07-11-2016).jpg[/img]

[b]1. Jetro Willems[/b]
We sluiten af met opnieuw een selectiespeler van PSV. Ook Willems heeft een aflopend contract. De linksback had in de zomer een volgende stap willen maken, maar uiteindelijk gebeurde er niets en zijn riante vormdip geeft de belangstelling vast geen stimulans. Kiest Willems alsnog voor een nieuw contract?

[img]//uploads/jetro-willems(psv)(26-09-2016).jpg[/img]

Wie moet sowieso voor een vertrek kiezen?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
974+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie